USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Без київського стадіону в Україні не буде Євро-2012, - Платіні

29 Березня 2010 16:51
Президент УЄФА Мішель Платіні стурбований будівництвом стадіону у Києві, але довіряє Україні.

Якщо у Києві стадіон не буде готовий до проведення Євро-2012, Україна не зможе провести чемпіонат Європи. Про це сьогодні заявив президент УЄФА Мішель Платіні на прес-конференції у Брюсселі, - пише «Интерфакс-Украина» .

«Якщо стадіон у Києві не буде побудований і столиця не братиме участь у чемпіонаті, ми до України не підемо. Це рішення було ухвалене на засіданні виконавського комітету. Тобто, якщо не буде Києва, не буде й України. Немає столиці - немає України. Якщо Львів не буде готовий - це інша справа. Ми зможемо пошукати вихід», - сказав він.

Платіні нагадав, що через 10 днів їде до України, «щоб зустрітися з новим Президентом і новим урядом, щоб отримати більше гарантій».

«Але я справді стурбований, тому що у Києві будівництво стадіону не просунулося ні на дюйм. Я стурбований, але я довіряю. Ми ще можемо отримати чотири стадіони в Україні. Ніякого плану «Б» не існує. У нас немає думок про Німеччину.

У будь-якому випадку, комітет ухвалив рішення, що може бути схема «4+2». Ми ще можемо це зробити. Але ми довіряємо Україні і думаємо, що матимемо рівну систему як у Польщі, так і Україні. Тому ми сподіваємося на чотири стадіони», - сказав він.

Як повідомлялося, вище керівництво УЄФА на чолі з президентом Платіні відвідає Україну 7-8 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus