USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Негода в Україні: дороги для фур закрили в шести областях

19 Грудня 2017 16:53
У зв'язку з сильним снігопадом в Україні введено обмеження руху великовантажного транспорту в Київській Житомирській, Черкаській, Полтавській і Вінницькій областях. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу "Укравтодор".

Згідно з повідомленням, у Київській області з 6 ранку 18 грудня заборонено проїзд великовантажного транспорту через Київ, що викликало скупчення великої кількості автотранспорту на проїжджій частині під'їзних доріг до столиці.

В Житомирській області з 9:30 19 грудня обмежено рух великовантажного транспорту на автодорозі Київ - Чоп, у Черкаській області з 10:00 обмежено рух великовантажного транспорту на трасах Київ - Одеса (з 143-го до 274 кілометри) та Стрий – Тернопіль - Кропивницький - Знам'янка (513-578 км). Також, у Полтавській області з 10:30 обмежено рух великовантажного транспорту на автодорозі Київ - Харків - Довжанський на ділянці Пирятин - Лубни. Крім того, у Вінницькій області у зв'язку з посиленням снігопаду, зниженням температури і сильним вітром з 8:00 обмежено рух багатовісних транспортних засобів на ділянці автодороги державного значення Виступовичі - Житомир - Могилів-Подільський з 233 до 244 кілометри (кордон з Житомирською областю до села Махнівка Козятинського району).

Крім того, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив Державній службі з надзвичайних ситуацій задіяти авіацію для виявлення заторів на дорогах, які утворилися через сильні снігопади та пориви вітру, і зажадав від голів обласних держадміністрацій сьогодні, в 21:00, доповісти про вирішення проблем, що виникли через негоду. Про це Гройсман сказав в ході селекторної наради в Кабінеті міністрів.

"Я дав доручення ДСНС за нормальних погодних умовах задіяти авіацію для того, щоб чітко розуміти, де, в яких частинах України, є затори", - сказав Гройсман.

Також він підкреслив необхідність забезпечити якісну координацію державних служб і місцевої влади, які задіяні у нормалізації ситуації на місцях. "Я не бачу жодних проблем, щоб вчасно прибирати сніг або відновлювати електропостачання. Голови обласних держадміністрацій областей, у яких є проблеми в 21:00 кожен, особисто по телефону, доповідаєте мені про те, що проблеми вирішені. Я думаю, що це цілком можливо зробити, єдине питання - ваше ставлення", - сказав прем'єр.

"Є затори, якщо люди стоять у заторах - їдьте до людей і будьте з ними, поки не разблокируете – це моя порада. Якщо потрібно, я і сам готовий приїхати, але найголовніше - організуйте роботу таким чином, щоб проблем у людей не було", - додав Гройсман. "Є затори, якщо люди стоять у заторах - їдьте до людей і будьте з ними, поки не разблокируете – це моя порада. Якщо потрібно, я і сам готовий приїхати, але найголовніше - організуйте роботу таким чином, щоб проблем у людей не було", - додав Гройсман.

У свою чергу голова Держслужби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін повідомив, що за минулу добу на трасах України з заметів було звільнено близько 350 транспортних засобів, в яких перебували близько 600 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
... Показати IP 20 Грудня 2017 02:19
Зима прийшла неочіковано......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus