USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Безпека народу – найвищий закон»: луцькі ліцеїсти склали присягу. Фото

13 Жовтня 2018 12:49
Із честю нести звання ліцеїста, виправдати довіру батьків і педагогів-наставників, бути гідними традицій поколінь захисників України та примножувати їх, гідно слідувати девізу «Безпека народу – найвищий закон» присяглися 75 учнів десятих класів Луцького ліцею.

Урочистість із нагоди посвяти в ліцеїсти вихованців КЗ «Луцький ліцей Луцької міської ради Волинської області» відбулася 13 жовтня на Меморіалі Вічної Слави.

«Дорогі діти, вступивши до ліцею, ви змінили свій статус – із вчорашніх учнів стали ліцеїстами. Посвята в ліцеїсти – це момент настання нового етапу у вашому житті. Це свідчення свідомого ставлення до вибору майбутньої професії. Це відповідальність перед державою, близькими, рідними, батьками. Цього року на навчання до Луцького ліцею вступили 75 учнів. Багато з них продовжують родинні династії працівників правоохоронних органів. Луцький ліцей – це велика дружна родина, яка об’єднала різних людей в одне ціле. У нас панують довіра та повага, а досвідчені педагоги-наставники передають багатогранний досвід і наукові здобутки своїм вихованцям», – звернувся до всіх присутніх директор Луцького ліцею Луцької міської ради Волинської області Анатолій Дудич.
Він наголосив, що матеріально-технічна база навчального закладу постійно вдосконалюється, що впливає на високі здобутки ліцеїстів.

«Як свідчить історія ліцею, переважна більшість наших випускників продовжує навчання в профільних вишах системи МВС України. Із часу створення правознавчого ліцею з його стін було випущено понад 800 випускників, частина з яких сьогодні захищає нашу Батьківщину на сході країни», – сказав директор. Він побажав вступникам, щоби роки їхнього майбутнього навчання в ліцеї стали фундаментом подальшого життєвого успіху.
Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук зазначив: «Передусім я хочу подякувати батькам і рідним дітей за виховання, завдяки якому вони зробили свій вибір. Також хочу подякувати всьому педагогічному колективу ліцею за те, що вони вже підготували багато поколінь волинян, які сьогодні захищають Батьківщину, які працюють і розвивають наше місто й нашу область загалом. Наш ліцей має ким пишатися».
«Дорогі ліцеїсти, я переконаний, що ваші здібності та наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, перед вами відкрито всі дороги. Переконаний, що ви оберете правильний шлях, здобудете багато славних перемог, досягнете вершин професійного успіху… Від себе особисто як кадровика хочу також додати, що маю велику надію, що після закінчення ліцею ви оберете один із вузів МВС України, а потім поповните наші лави поліцейських», – сказав керівник управління кадрового забезпечення ГУНП у Волинській області Павло Мартинюк.
Мама ліцеїстки 10-А класу Світлана Козлюк зауважила, що цього дня всі діти здають свій іспит на мужність. «Зараз ви зовсім інші. У вашому житті з’явилися нові враження, нові слова, такі, як форма, шикування, стройова. Нехай усі вони виховують у вас лише найкращу людину, тому що ви вибрали нелегку професію», – зазначила Світлана Козлюк.
Опісля учень 10 класу навчального закладу зачитав текст присяги ліцеїста, а запрошені гості вручили всім учням вітальні листівки та академічні книжки ліцеїстів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анатоль_ БІДЗЮРА Показати IP 13 Жовтня 2018 13:02
Чудовий фоторепортаж. Дякую, "ВН".
Анатоль_ до Анатоль_ БІДЗЮРА Показати IP 13 Жовтня 2018 13:41
Дякую в кишеню не положиш, тьозка з мацкви шо нiка вкрав
Дон Показати IP 13 Жовтня 2018 13:25
Прямо полицейская академия , очередная серия
Пенсіонер мвс Показати IP 13 Жовтня 2018 19:55
Декомунізація декомунізацією а всі заходи згідно плану ссср.скільки часу прошло а показушність і трендіня з трубуни завжди в тренді

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus