USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Безпосередній зв’язок із Луцькою радою забезпечать інфомати

30 Липня 2008 09:27
Найближчим часом лучани зможуть подавати звернення до місцевої влади та слідкувати за ходом їх виконання, навіть не зайшовши особисто до відповідних органів. Про це розповів заступник Луцького міського голови Микола Іванюк під час обговорення проекту «Налагодження стійкої комунікації між місцевою владою та територіальною громадою шляхом встановлення інформаційних мультимедійних кіосків у виконавчих органах Луцької міськради», – повідомляє 30 липня репортер «Волинських Новин».
 
Такий комфорт зв’язку з місцевою владою забезпечать інфомати. Це будуть сенсорні монітори з додатковою клавіатурою. Як розповіла виконувач обов’язків начальника Управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Луцької міської ради Тетяна Ленартович, у них буде закладена вся інформація про муніципалітет: структуру, послуги, телефони та інше.
 
Директор інформаційно-аналітичного центру «Луцьк» Мирослава Радавська запропонувала прямий доступ через інфомати до сайту Луцької міської ради. А також можливість подавати звернення і в подальшому шляхом введення відповідного штрих-коду спостерігати за історією їхнього розгляду та виконання.
 Кожен такий інфомат коштуватиме тридцять тисяч гривень (це не враховуючи ще програмного забезпечення та необхідних комплектуючих). У Луцьку їх встановлять чотири: в адміністративному приміщенні та департаментах житлово-комунального господарства, підприємництва та соцполітики. Як зазначив директор департаменту інформаційної політики Луцької міської ради Олександр Пирожик, інфомати «заберуть» половину бюджету проекту, який становить приблизно 240 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus