USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Безпритульних собак до Луцька звозять ГО, зареєстровані в квартирах Богдани Новарчук

26 Лютого 2019 10:54
Громадські організації, зареєстровані у квартирах екс-керівниці КП «Ласка», звозять до Луцька безпритульних собак.

Про це йшлося 26 лютого під час постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Голова комісії, депутат Борис Смаль запитав у директорки КП «Ласка» Наталії Рудь, чи справді збільшилася кількість безпритульних собак у Луцьку.

Наталія Рудь зазначила, що дійсно в місті зафіксовано збільшення кількості безпритульних собак, що пов’язано з комплексом причин. Це підтверджують, зокрема, заяви та виклики, які надходять на підприємство.

Як повідомила Наталія Рудь, в Україні діють громадські організації, які займаються відловом собак по всій країні і привозять їх до Луцька.

Це ГО «Волинське товариство захист тварин» і ГО «Порятунок чотирилапих». За словами Наталії Рудь, дві організації очолювані Богданою Новарчук і зареєстровані у її двох квартирах.

«Правоохоронні органи мають контролювати діяльність громадських організацій, адже вона незаконна, бо громадські організації не мають права відловлювати безпритульних тварин», – наголосила Наталія Рудь.

Вона додала, що факти звезення тварин до Луцька зафіксовані на відео. КП «Ласка» зверталося з цього приводу до поліції та прокуратури.

Члени комісії вирішили направити звернення до управління екології та відповідних служб, аби вони надали дані щодо розслідування цієї справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Гоцул Показати IP 26 Лютого 2019 11:05
Це видно неозброєним оком - стільки бродячих собак було мабуть тільки у 90 - х роках, вони зараз усюди, навіть там де їх не було ніколи ...
це Показати IP 26 Лютого 2019 11:12
Наклеп.ну гроші людині треба.Луцьк велика площа.попрацює ще з рік..а чого вона про сміття зі Лвова не думала.
лучанка Показати IP 26 Лютого 2019 11:32
Чим більше песиків на вулицях Луцька, тим більша ймовірність появи третьої квартири у Новарчук. Довести причетність і посадити собаколюбку.
Чи є Показати IP 26 Лютого 2019 11:34
в нашому місті господар?!
Богдан Сташинський Показати IP 26 Лютого 2019 11:53
Млять !!! Навкруги то сказ домашних тварин, то африканська чума свіней - куди дивиться міська влада, скоро літо, діти повиходять у двори... Знов буде епідемія як з кором ???
Добре! Показати IP 26 Лютого 2019 12:03
І тваринам ,й людям ,що їх не вкусять голодні песики ,головне ,аби тварин годували.Людина має бути людиною ,якщо узяла опіку над знедоленими.
баронесса Дана Показати IP 26 Лютого 2019 12:06
треба йти пікетувати квартиру цієї Дани. або депортувати її з міста. перетворює Луцьк у збіговисько бродячих тварин. йдеш по вулиці і думаєш чи обходити чи ні велику зграю псів, яка біжить напроти. бардак розвели повний.
вовк Показати IP 26 Лютого 2019 16:50
Цю8.... наварчук стерилізувати і закрити в клітку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus