USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Безробітна молодь на Волині активно шукає роботу

27 Червня 2013 12:19
Приблизно 6 тисяч молодих людей шукають роботу на Волині.

Про це повідомили у головному управлінні статистики у Волинській області.

Працююче населення Волині на третину складається з молодих людей у віці до 35 років, наймолодші кадри - у сферах торгівлі та фінансової діяльності.

На початок червня на кожних дванадцять працюючих молодих людей припадало по одному непрацюючому, зареєстрованому в державній службі зайнятості.

У загальній кількості безробітних громадян, що впродовж січня–травня цього року шукали роботу через цю установу, половину становила молодь – майже 11 тисяч осіб.

З початку літа на офіційному ринку праці області намітились тенденції щодо зменшення безробітної молоді. Якщо за п’ять місяців загальна кількість безробітних різного віку зросла на 11%, то серед молодих людей у віці 15–35 років, навпаки – скоротилася на 1,9%.

Кожну сьому молоду людину, що перебувала на обліку в статусі безробітного впродовж січня–травня, працевлаштували (1,6 тисячі, або 51% всіх працевлаштованих волинян).

Разом з тим, проблема пошуку роботи серед молоді залишається актуальною. На обліку в центрах зайнятості «зустріли літо» приблизно 6 тисяч молодих людей у статусі безробітних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus