USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Безробітних навчають «зеленому туризму»

6 Вересня 2011 17:27
Луцький міський центр зайнятості збирає на освітні семінари безробітних волинян, які мають бажання започаткувати власний бізнес – заробляти на «зеленому бізнесі» в нашому краї блакитних озер і мальовничих лісів.
Про це повідомив відділ інформаційної роботи Луцької міськради.
Навчання безробітних триває за проектом «Школа підтримки культури та туризму». В ньому беруть участь представники громадської організації «Волинські перспективи» та приватні підприємці,які вже мають досвід подібної справи. Вони радять, які кроки і дії слід зробити для започаткування власного бізнесу.
За словами представника громадської організації «Волинські перспективи» Валентини Лазарук, «зелений туризм» передбачає розвиток туристичних шляхів, місць відпочинку, центрів з обслуговування туристів з провідниками та екскурсоводами, надання послуг відпочиваючим з розміщення, харчування та розважальних екскурсій. Перспективи для розвитку зеленого туризму на Волині великі. Основними мотивами для вибору подібного відпочинку є відсутність коштів для відпочинку на дорогих фешенебельних курортах, можливість харчуватися екологічно чистими та дешевими продуктами, близькість до природи, інтерес до народних звичаїв та традицій.
Аналогічної думки притримувалася у своєму виступі і підприємець Тетяна Семесюк, яка розпочала свій бізнес в сфері туризму за сприянням служби зайнятості. Вона зауважила, що «зелений туризм» на Волині набуває все більшої популярності. Це можливість кардинальної зміни звичної обстановки, що дозволяє зняти стрес, який накопичився за рік роботи в напружених міських умовах, відновити здоров’я й отримати відповідне психологічне розвантаження. Поряд із цим відзначила, що зеленим туризмом цікавляться й іноземні туристи та гості з великих урбанізованих міст.
Наприкінці заходу проведено анкетування учасників заходу на предмет визначення туристичного бренду Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
M Показати IP 7 Вересня 2011 00:01
Знову центр зайнятості і держава в якусь хрінь грається. Тут краще, щоб держава надала законодавчу, фінансову і податкову підтримку підприємцям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus