USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Столичних безробітних навчають зваблювати роботодавців

6 Жовтня 2009 18:40
У Києві відкрилися курси для безробітних, на яких вчать правильно пропонувати себе роботодавцям. Ідея створення таких курсів належить пікаперам – тим, хто вчить зваблювати протилежну стать. Про це 6 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
Нічого спільного з курсами перекваліфікації нові курси для безробітних не мають. Навчання коштує 650 гривень, – пише газета «Сегодня». «Ніколи не брешу. Всі ми боги, але не всі це знаємо. Я – бог. Я не збіднію без вас, а от ви можете втратити можливість познайомитися з найцікавішою людиною цього десятиліття. Відкрийтесь, і я ввійду у вас», – так було зазначено в графі «Інші навички» в резюме, що отримав один з телеканалів. Сам автор резюме Михайло пояснив, що такої презентації його навчили на курсах із працевлаштування. «Я заплатив близько 600 гривень, мені говорили, що головне – це резюме, яке дуже запам\'ятовується», – сказав Михайло. Роботу чоловік не отримав. Як стало відомо, ідея створення курсів для безробітних належить пікаперам – тим, хто вчить зваблювати протилежну стать, пише видання. «За 650 гривень і вісім годин занять ми з вас зробимо людину, за якою ганятимуться роботодавці. І ще резюме оригінальне разом складемо», – розповіла про послуги пікаперів Анастасія. За її словами, спочатку потрібно буде відпрацювати атмосферу в офісі, потім на виїзді, тобто на вулиці, в кафе. «Так, знайомитися з відвідувачами в кафе – раптом вони виявляться потенційними роботодавцями», – сказала Анастасія. «Пікапери та інші тренери працюють законно, але працевлаштуватися не допоможуть. Вони можуть лише зробити людину більш впевненою у собі», – прокоментували фахівці, – передає сайт Кореспондент.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus