USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Бідолаха», який викрав авто із покійницею, знайшовся. ФОТО

27 Вересня 2012 09:09
Автомобіль із трупом в багажнику поцупив лучанин. Зловмисника знайшли. Каже, взяв автівку покататися.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Як повідомляли «ВН» раніше, на Волині правоохоронці зареєстрували незвичне викрадення авто із рефрижератором. З’ясувалося, що лучанин вирішив поцупити автомобіль, аби покататися. Утім чоловік навіть не здогадувався, що у багажному відділенні знаходилася покійниця.

Молодик, перебуваючи біля стоянки автомобілів поблизу лікарні в Луцьку, помітив, що «Рено-Трафік» стоїть відчинений, а у замку запалювання – ключі.
Хлопець, який раніше неодноразово «промишляв» крадіжками, вирішив скористатися моментом: сів у машину та поїхав. Розповідає, що накатавшись вдосталь, залишив викрадений автомобіль за межами обласного центру.

Через кілька днів вирішив перевезти його в інше місце. Та дорогою почув, що в багажному відділенні щось тарабанить. В одному із сіл Ківерцівського району зловмисник зупинився, аби переконатися, що з транспортним засобом усе гаразд.

«Відчинивши дверцята у салон автомобіля, чоловік побачив тіло жінки, підготовленої до поховання. Не зволікаючи, крадій залишив тіло на сільській дорозі, яка веде до кладовища», - розповів старший слідчий Луцького міськвідділу міліції майор Сергій Климець.

За словами правоохоронців, родичі померлої жінки були за кордоном. Тож поки вони їхали, тіло померлої зберігали у спеціальному рефрижераторі.

Працівники міліції знайшли та затримали злочинця. Ним виявився 29-річний лучанин.

Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 289 – незаконне заволодіння транспортним засобом. Тривають слідчі дії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Чеширский Кот Показати IP 27 Вересня 2012 10:44
Можно еще добавить за глумление над телом покойника.
тиць-здиць до Чеширский Кот Показати IP 27 Вересня 2012 12:32
Імєл мєста бить акт нєкрафіліі?
ирина Показати IP 27 Вересня 2012 12:09
согласна полностью
DM Показати IP 27 Вересня 2012 20:55
Цікаво, а що він крім трупів ще в холодильнику возить? Може продукти по точкам .... Мля, скумбрія з катафалка :-)
Лучанин Показати IP 27 Вересня 2012 21:35
"Та дорогою почув, що в багажному відділенні щось тарабанить" - вже пора кіно знімати - Оскар забезпечений!
D Показати IP 28 Вересня 2012 19:46
На останньому фото DEXTER? :D

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus