USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біл-борди з Януковичем не є агітацією,- «регіонали»

7 Лютого 2010 13:12
Громадська організація ОПОРА розповсюджує інформацію про те, що виявили низку біл-бордів на підтримку гасел лідера опозиції Віктора Януковича.
«На білбордах не міститься прямого заклику голосувати за конкретного кандидата. Проте гасла, що використовуються в ній «Україна для людей» асоціюється з Партією регіонів», – вказує ОПОРА.
Не відомо, на чому ґрунтуються подібні висновки організації, оскільки в законі «Про вибори Президента України» чітко прописано, що не вважаються агітацією біл-борди, сіті-лайти, які містять загальні гасла та в яких не зазначені прізвище та ініціали кандидата на пост Президента.
«Доволі сумнівною є об’єктивність даної громадської організації. Оскільки під час проведення першого туру голосування на аналогічну агітацію з боку Юлії Тимошенко подібної реакції не було. Принаймні, у ЗМІ вона так активно не обговорювалася.
До того ж, під час прес-конференцій, представники від «ОПОРИ», вказуючи на подібні правопорушення, не згадували ім’я кандидата, з боку якого відбувались порушення у розділі агітації. Особливо, тоді, коли ці порушення відбувались з боку Юлії Тимошенко», - кажуть у прес-службі обласної організації Партії регіонів.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
kozak Oleg Показати IP 7 Лютого 2010 13:26
А на мою думку -це є агітація - на білбордах використовується назва програми «Україна для людей», а це і є хоч і не прямим закликом, але певною рекламою кандидата в президенти, що заборонено в день виборів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus