USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

«Білі» списки волинських підприємців погодив Янукович

14 Вересня 2013 11:43
Списки добросовісних платників податків, для яких пропонується зробити канікули у перевірках, озвучили під час візиту Президента України Віктора Януковича на Волинь, повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

«Я не міг не назвати під час своєї доповіді Президенту тих людей, ефективних бізнесменів, які своєю щоденною працею покращують бюджетний клімат краю та підвищують нашу інвестиційну привабливість. Рівень добровільної сплати податків в області – найкращий в Україні», - розповів голова облдержадміністрації Борис Клімчук під час прес-конференції для волинських журналістів, що відбулася 13 вересня.

Очільник Волині також повідомив, що згідно з результатами робочої поїздки глави держави, напрацьовується проект доручення. «Окремі пункти стосуються економіки всієї держави. Включать до документу й пропозиції волинського бізнесу, які були озвучені під час наради за участю Віктора Януковича з активом нашого регіону. Зокрема йдеться про «білі» списки добросовісних платників податків, для яких пропонується зробити канікули у перевірках»,- зауважив Борис Клімчук.
ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ ПРЕЗИДЕНТ ОБІЦЯВ ЗНИЗИТИ ВІДСОТКОВІ СТАВКИ ПО КРЕДИТАХ
ЧИТАТИ ЩЕ: ЯНУКОВИЧ РОЗПОВІВ, ЯК СПІЛКУЄТЬСЯ З КЛІМЧУКОМ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 14 Вересня 2013 14:14
Білий бізнесмен,це той який відстьогує у фонд Рідна Волинь.
Сергій Показати IP 14 Вересня 2013 18:20
А де коментар про Чорнуху?
я то Показати IP 15 Вересня 2013 18:59
дидо погоджуюсь з тобою кем
Амєлія Показати IP 16 Вересня 2013 16:26
Кому можна-=, а кому ні-тільки з "добровільною" сплатою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus