USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Біля аеропорту в Кабулі підірвався смертник. Повідомляють про другий вибух

26 Серпня 2021 17:33
У Кабулі біля міжнародного аеропорту стався вибух через кілька годин після того, як військові США попередили про неминучу терористичну загрозу.

«Можемо підтвердити вибух біля аеропорту Кабула. Інформації про жертви наразі неясна. Надамо додаткову інформацію, коли зможемо», – повідомив речник Пентагону, передає «Європейська правда».

Як повідомляє УНІАН з посиланням на Al Jazeera, за попередньою інформацією, підірвався смертник. Щонайменше 15 людей поранені, двоє загинули. Самі ж очевидці заявляють про велику кількість поранених.
Теракт стався між КПП і готелем Baron, де раніше проживали британські військові.

Кореспондентка "Politico" Лара Селінгман повідомила про другий вибух біля аеропорту.

Раніше афганців про це попереджав у Twitter посол Франції в Афганістані. «Усім нашим афганським друзям: якщо ви неподалік від воріт аеропорту, тримайтеся подалі про всяк випадок. Може статися і другий вибух»,– йдеться у повідомленні.
Раніше повідомляли, що більше третини жителів Афганістану можуть зіткнутися з голодом через талібів.

«Талібан» захопив Кабул 15 серпня. Напередодні бойовикам вдалося захопити ключові міста на підходах до Кабулу – Джелалабад і Мазарі-Шаріф. Під контролем терористів опинилися всі прикордонні переходи. Після переговорів із талібами влада погодилася здати їм місто, ісламісти взяли під контроль весь Афганістан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ще не зовсім свідоми Показати IP 26 Серпня 2021 20:52
Це ще квіточки.. Казали, совок у безглузду війну в Афгані всунувся. Вибив афган совєтів. Потім піндоси туди полізли. Думка була, що круче комуняк і допоможуть збудувати демократичну державу. І що? Піймали облизня і втекли з позором, як СССР. Ягідки будуть. Пізніше
Бача Показати IP 26 Серпня 2021 21:33
Радянська Армія виходила із знаменами, а не втікала. А про вибухи наглосакси знали? Знали. Значить, самі себе..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus