USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Біля кордону з РФ затримали волинянина, якого розшукували за шахрайство та викрадення авто

22 Жовтня 2020 16:24
Поблизу кордону з Російською Федерацією прикордонники Сумського загону затримали уродженця Волині, який перебував у розшуку за шахрайство та незаконне заволодіння транспортним засобом.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України, пише УНІАН.

Група реагування, що виїхала за викликом дільничного інспектора прикордонної служби, виявила чоловіка на околиці населеного пункту Родіонівка за кількасот метрів від кордону.

Під час з’ясування мети перебування в прикордонному районі він пояснив, що приїхав до Родіонівки з метою нібито придбати приватний будинок, і категорично заперечував намір незаконно перетнути українсько-російський кордон.

Під час проведення подальшої перевірки прикордонники встановили, що чоловік перебуває в розшуку за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ст. 190 (шахрайство) та ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Наразі 44-річного розшукуваного правопорушника прикордонники передали співробітникам Національної поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus