USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Біля Луцька «Renault» зіткнувся з деревом, серед постраждалих – діти

9 Січня 2019 10:27
Учора, 8 січня, на автодорозі у селі Лаврів Луцького району автомобіль «Renault» злетів у кювет. Внаслідок автопригоди водій та троє пасажирів транспортного засобу отримали тілесні ушкодження, двоє із них – діти, повідомляє прес-служба волинської поліції.

Пригода трапилася по обіді. За кермом автомобіля перебував 32-річний житель Луцького району. Волинянин, ймовірно, не вибрав безпечної швидкості руху та злетів у кювет, де врізався у дерево.

Внаслідок автопригоди водій та троє пасажирів транспортного засобу, серед яких діти 1 та 4 роки, отримали тілесні ушкодження. Водія та його 30-річну дружину госпіталізували. Діти не госпіталізовувалися.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ігор Показати IP 11 Січня 2019 22:58
і знову винен водій а не комунальники, коли вже в нас комунальники почнуть відповідати з нечищені дороги, за ями на дорогах?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus