USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Біля Луцька працівник патрульної поліції на службовому авто збив людину

12 Лютого 2019 17:05
ДТП за участю службового авто патрульної поліції сталася поблизу Луцька ввечері 11 лютого.

Як повідомили Інформаційному агенству Волинські Новини очевидці, у Рованцях патрульні збили пішохода.

Факт ДТП підтвердили у територіальному управлінні ДБР у місті Львові.

«11 лютого вечірньої пори у Луцькому районі працівник Управління патрульної поліції Волині, керуючи службовим авто, здійснив наїзд на пішохода. Постраждалого з тілесними травмами госпіталізували до лікарні. На місце події виїжджали слідчі територіального управління ДБР у місті Львові», - прокоментував заступник начальника другого слідчого відділу територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Львові Максим Смілевський.

На даний час тривають слідчі дії та призначено проведення відповідних експертиз для встановлення усіх обставин. Після проведення перевірки вирішать питання про кваліфікацію дій винних осіб та притягнення їх до відповідальності.

Відомості було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 Кримінального Кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Просто Показати IP 12 Лютого 2019 17:30
1 впевнений що обіс%уть з ніг до голови копа. 2 пішохід 101% був залєпок якийсь 3 200% виліз сам думаючи що він король дороги біля коліс авто, бо ж всі мля должні пропустити пішохода де б він не йшов.
До Просто до Просто Показати IP 12 Лютого 2019 19:24
Ти мабуть сам коп!!!Такий гнівний комент на службовому слензі!
Вован Показати IP 12 Лютого 2019 20:24
Водій повинен бути готовий до будь якої ситуації... (і це сказав не я :) )...
Патріотка Показати IP 12 Лютого 2019 20:47
Дуже жаль пішохода проте з моєї достовірної інформації поліцейський нівчому не винен, бо постраждалий зненацька вібіг з правого боку на службовий автомобіль і полісмени щоб уникнути зіткнення екстрено гальмували та направили авто вліво, проте зіткнення з необережним пішоходом неуникнули, який на жаль перебігав дорогу в невстановленому місці. А ще дуже жаль водія, який нівчому не винен, проте дуже душевно страждає. Пішоходи перехотьте дорогу у встановлених місцях - бережіть своє життя і нерви водіїв!!!
Андрій Показати IP 12 Лютого 2019 20:55
Кожному за його поступки вертається!!!!С.М.
777 Показати IP 12 Лютого 2019 21:18
у місті Львові?
Сергій Показати IP 12 Лютого 2019 21:51
Казав одиин чоловік не в постанові щастя....Але складу 122ч2.....
Сергій Показати IP 12 Березня 2019 23:15
По перше назвеш "ЗАЛЕПКОМ"сина свого батька.По друге завтра ми його поховаємо він 1 місяць пролежав штучній комі і витерпів далеко не одну операцію але так і не вернувся до нас.Він був доброю і порядною людиною І дуже працьовитою багатьом допомогав і нічого за свою допомогу не просив.По третє патрульні були на службі і у них працювали відеорегістратори.ЯКЩО ВСЕ ТАК І БУЛО БУДЬЛАСКА ДЕ ВІДЕО.Якби так просто все було то відео 110 раз було б і в неті і в ЗМІ.ЛЮДИНУ НЕ ПОВЕРНУТИ .І Я повторюю він був і залишиться для нас і вас ПОРЯДНОЮ І ХОРОШОЮ ЛЮДИНОЮ.БОГ усім суддя і хто не відповість за свої вчинки в земному житті .Буде відповідати перед БОГОМ.Його суд останній.І його не обдуриш і кудою ти б не йшов НЕ МИНЕШ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus