USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля Луцька спіймали п'яного водія: він хотів відкупитися за 800 гривень

30 Червня 2020 23:08
У селі Гірка Полонка, що поблизу Луцька, поліцейські спіймали п’яного водія, який хотів «відмазатися» за 800 гривень. Натомість чоловік заплатить понад десять тисяч гривень штрафу за надання неправомірної вигоди.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 5 травня обвинувачений разом з правоохоронцями перебував на вулиці Горохівській в селі Гірка Полонка.

Під час роз'яснення поліцейським складу вчинених ним адміністративних правопорушень, передбачених ст. 130 ч. 1 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна), висловив пропозицію про надання їм неправомірної вигоди, аби його не притягували до відповідальності.

Після попередження про кримінальну відповідальність за надання хабара, він поклав вісімсот гривень на заднє сидіння автомобіля, надавши службовим особам неправомірну вигоду.

Відзначимо, що між обвинуваченим та прокурором була укладена угода про визнання винуватості.

Отож, горе-водій заплатить штраф – 10 тисяч 200 гривень.


Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Master Card Показати IP 1 Липня 2020 09:32
Мало давав )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus