USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку п'яний водій пропонував патрульним 1000 грн хабара

21 Грудня 2020 11:39
Факт дачі неправомірної вигоди поліцейським зафіксували учора, 20 грудня, у Луцьку.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Близько четвертої ранку нетверезий водій Славути пропонував 1000 гривень хабара працівникам патрульної поліції за уникнення адмінвідповідальності. Гроші слідчі вилучили.

Також за порушення правил безпеки дорожнього руху працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили мопед Viper. Подія трапилася у суботу, 19 грудня, в Нововолинську. Водій та пасажир транспортного засобу були без мотошоломів, окрім цього керманич мопеда 34-річний мешканець району був у стані алкогольного сп’яніння.

Під час складання протоколів пасажир мопеда за непритягнення до адміністративної відповідальності його товариша запропонував поліцейським неправомірну вигоду, гроші чоловік поклав на панель службового авто.

За двома фактами кримінальних правопорушень внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 369 Кримінального кодексу України. Йдеться про пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі. Окрім цього на порушників складено адміністративні протоколи. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сусідка Показати IP 21 Грудня 2020 21:26
Мало пропонував?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus