USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Біля Луцька виявили підпільний алкогольний цех. Фото

4 Березня 2021 15:18
У Рожищі місцевий житель на власному обійсті в одному з приміщень обладнав підпільний алкогольний цех.

Про це інформує пресслужба ДФС Волині.

Вироблена горілчана та коньячна продукція розливалася у скляну тару, яка обклеювалася етикетками під виглядом офіційних виробників та маркувалась марками акцизного податку з явними ознаками підробки. Під час обшуку в приміщенні алкоцеху правоохоронці знайшли марки акцизного податку з ознаками підробки, обладнання для виготовлення фальсифікату, порожню тару, корки, етикетки, спиртометр, шланги, лійки, а також есенції, які додавались у спиртосуміші.

Також напередодні у Камінь-Каширському районі податківці виявили низку місць, де здійснювалось незаконне накопичення, реалізація алкогольних напоїв та тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка.

За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучили 170 літрів рідини з характерним запахом спирту, 450 літрів підготовлених до реалізації алкогольних напоїв та понад 2,5 тисячі пачок тютюнових виробів. Орієнтовна вартість вилученого підакцизу майже 300 тисяч гривень.

Крім того, у правопорушників вилучили близько 600 тисяч гривень.

Слідство встановило, що підроблений алкоголь продавали через спільноту у Viber, де правопорушник розміщував інформацію про асортимент та ціни. Частина товарів продавалася через «дрібні» торгові точки області.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії та вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пісіонер Проктодідо Показати IP 4 Березня 2021 16:34
От халепа! То все було мені на чорний день.
Не бзди до Пісіонер Проктодідо Показати IP 4 Березня 2021 19:59
Не бзди, паро клізм тобі вставлять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus