USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанин облаштував підпільний алкоцех у підвалі будинку: у нього вилучили товарів на понад 600 тисяч

2 Травня 2019 13:09
Податкова міліція Волині ліквідувала підпільний цех з виготовлення горілчаного фальсифікату.

В ході проведення операції «Акциз-2019» співробітниками податкової міліції Волині під процесуальним керівництвом прокуратури області припинено діяльність нелегального виробництва горілчаного сурогату в м. Луцьку. Цех для виготовлення фальсифікату лучанин облаштував в підвальному приміщенні свого житлового будинку, інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.

В ході досудового розслідування у кримінальному провадженні за ч.1 ст. 199 та ч.1 ст. 204 Кримінального кодексу України встановлено, що в обласному центрі функціонує підпільний цех, в якому здійснюється незаконне кустарне виготовлення алкогольних напоїв під виглядом відомих торгових марок. Весь цикл незаконного виробництва, що здійснювалося у вкрай неприйнятних санітарних умовах, співробітники оперативного та слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області документально зафіксували в ході проведення огляду вказаного підвального приміщення. Більш того, під час огляду правоохоронці застали на «гарячому» одну з осіб причетних до виготовлення фальсифікату.

Самого ж організатора виявлено в м. Володимир-Волинський, який саме транспортував з метою збуту значну партію незаконно виготовлених горілчаних виробів. За попередньою інформацією встановлено, що лучанин реалізовував власно виготовлений фальсифікат в роздрібній торгівельній мережі міста.

В результаті проведення заходів вилучено 700 літрів рідини з характерним запахом спирту, майже 2000 пляшок готової горілчаної продукції, марки акцизного податку з явними ознаками підробки, 500 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка, порожні скляні пляшки з наклейками відомих виробників, корки, пластикову тару, шланги, лійки спиртометри, що використовувались в ході здійснення протиправної діяльності.

Крім того, вилучено вантажний транспортний засіб, який використовувався для незаконного транспортування та розповсюдження фальсифікату.

Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить понад 600 тисяч гривень.


На даний час вирішується питання про призначення судових експертиз та притягнення винних до відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Петручіо Показати IP 2 Травня 2019 15:38
Гурка чи Петрука зловили ?
Євробидло Показати IP 2 Травня 2019 18:31
Правильно. Фальсифікатом тілтки Нестерук з Єловою можуть торгувати.
отак Показати IP 2 Травня 2019 21:55
вихід є: не бухати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus