USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля луцької гімназії хочуть облаштувати розумну зупинку

26 Травня 2021 18:46
Зупинку громадського транспорту біля гімназії №14 в Луцьку просять замінити на розумну. Окрім того, зі сторони спортивного майданчика навчального закладу необхідно облаштувати додаткову зупинку.

Про це йшлося 26 травня під час пленарного засідання 12 сесії Луцької міської ради.

Як інформував депутат Михайло Наход, до нього звернулися мешканці району Гнідави та Луцького підшипникового заводу (ЛПЗ), а також вчителі та батьки учнів гімназії №14 з проханням облаштувати дві зупинки громадського транспорту в цьому мікрорайоні.

«Прошу внести у план встановлення зупинок громадського транспорту облаштування розумної зупинки «Луцьке підприємство електротранспорту» з відповідною інфраструктурою за адресою: вулиця Гнідавська, 49, а також звичайної зупинки з накриттям та лавками зі сторони спортивного майданчика гімназії №14 на вулиці Потебні, 72», – зазначив обранець громади.

Депутати підтримали запит колеги.

Нагадаємо, в Луцьку було встановлено дев'ять розумних зупинок та 22 інформаційних табло за ґрантові кошти. Бюджет проєкту – 217,6 тисячі євро (6,5 мільйона гривень). Наразі його реалізація в місті завершена. Також у Луцьку закріпили відповідальних за подальше обслуговування зупинок і табло.

Міський голова Ігор Поліщук повідомив про те, що розумні зупинки продовжать встановлювати за кошти міського бюджету, тому він дав доручення керівникам комунальних служб з’ясувати, де є найбільша потреба встановити розумні зупинки.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Їван з Гнідави Показати IP 26 Травня 2021 21:33
Робіть та не переборщіть ! Бо зробите зупинку розумнішою за гімназію і діти почнуть ходити за знаннями на зупинку, а не в школу !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus