USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Біля Нововолинська вогонь спопелив декілька дач та сараїв. Фото

23 Квітня 2017 11:46
Ледве не щодня вогнеборці змушені виїжджати на гасіння пожеж на дачному масиві «Прикордонник», що в селищі Благодатне біля Нововолинська, інформує «Радар».

З слів начальника Нововолинської пожежно-рятувальної частини Руслалан Безеки, люди спалюють нескошену траву, сухостій, а заразом займаються дачні будинки та сараї. Найчастіше пожежі трапляються в районі масиву “Прикордонник”, 9-ї шахти, селища Благодатного.

Так, 20 квітня близько 20 години вогнеборцям надійшов виклик про пожежу на дачах біля п’ятої шахти. На місце направили два екіпажі пожежників: з Іваничів та Нововолинська. Обом довелося орудувати не лише брандспойтом, а й бензопилою. Адже дорога на деяких дачних лініях страшенно заросла деревами і чагарниками.

Розчистивши собі шлях, пожежні встигли врятувати від вогню три дачі. Від деяких будівель лишилися самі фундаменти. Догорали дерев’яні підсобки (сарайчики).

Сумні наслідки підпалу сфотографував Валентин Мінчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
kek Показати IP 23 Квітня 2017 18:02
в нововолинську ще є дуже розумні люди, які біля заправок траву підпалюють

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus