USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Біля «Променя» ріжуть дерева: робітники запевняють – аварійні

11 Березня 2017 14:40
Поблизу реконструйованого «Променя» зрізали ще одне дерево, яке знаходилось в зеленій зоні. Проте працівники кажуть, що воно було пошкоджене омелою і могло пошкодити подачу електрики в сусідні будівлі.

В редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини звернулась мешканка одного з будинків, що на вулиці Грушевського. Вона повідомила, що за «Променем» знову ріжуть дерева. Нагадаємо, ТзОВ «ПРОМІНЬПАРКСЕРВІС», засновником якого та кінцевим бенефіціаром є депутат Луцької міської ради, відомий бізнесмен Андрій Покровський, хоче облаштувати парковку поруч з міським басейном для спільного користування.

Передбачалась вирубка дерев в зеленій зоні між ТРЦ «Промінь» та Центральним басейном Луцька й облаштування на цьому місці парковки.

Депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук неодноразово повідомляв, що до нього звертались місцеві мешканці району, а також жителі прилеглих вулиць. Вони - категорично проти вирубки зеленої зони та облаштування на її місці парковки, тому зібрали більше 200 підписів на прохання не здійснювати вирубку дерев.

Проте нині тут тривають роботи з облаштування паркінгу. На цій ділянці уже зрізали частину дерев, а сьогодні, 11 березня, тут зрізали ще одне дерево, що обурило місцевих мешканців.

Натомість робітники переконують – воно було аварійним та в будь-який момент могло впасти на «щитову».
Відтак, без електропостачання залишився б «Промінь», будівля СБУ та спорткомплекс SportLife, який знаходиться поруч.

Зі слів працівників, подальшої вирубки дерев не планують. Всі насадження, які залишились на цьому місці, відповідно до плану, мають залишити у якості зеленої зони, яка відмежовуватиме паркінг. Поруч обіцяють облаштувати дитячий майданчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Правда Показати IP 11 Березня 2017 14:54
Лишенько-лихо....там і в правду старі дерева, а от як вирізають цілі галявини в лісах, то нікого не цікавить
123 Показати IP 11 Березня 2017 15:21
Власти нет, не в стране не в городе, у кого бабло тот и прав, может делать что угодно.
лучанин до 123 Показати IP 11 Березня 2017 17:22
Спочатку навчись писати грамотно хоча би російською, не кажучи вже про державну....
123 до лучанин Показати IP 11 Березня 2017 18:22
А до тебя, грамотный ты наш и державный,смысл не дошёл, или как?
456 до 123 Показати IP 11 Березня 2017 17:55
И нет того кто бы собрал всех кто это понимает.
да Показати IP 11 Березня 2017 15:21
Весь Луцьк.старйо.дамо на блогоустрій бувшим напьрсточникам прямим.хай гібрідізірують.він вже європейський підприємець.один з козирних солоденьких.а міськрада оформить потім указом загрузочку стояночки..поки построєчка нова не буде..хто не згоден беріте лапату і на дачу..як завіщав великий економіст їх що зараз в мацквє..
До ніби Правди Показати IP 11 Березня 2017 15:45
Ось вже десяток років триває знищення в Луцьку зелених насаджень, проспект Волі, вул , Лесі Українки , Винниченка , Перемоги , пр. Грушевського....Все пішло під бензопилу, щоб видно було назви супермаркетів ,щоб була там ще більші стоянки авто .які всеодно стоять на тротуарах Кому це потрібно , двом , трьом підприємцям та їх друзям з міської ради ?Тепер нам пропонують проковтнути інфу про мільйони гривень на озеленення Луцька, певно вигідна це права , питаємо тих хто в цьому моменті на престолі.Залиште в спокої зелені насадження , думайте про життя, закони буття та Всесвіту..., любіть рідне місто , людей . Напраду думаємо , що вистачить здорового глузду у пана Покровського , небайдужих депутатів міської ради , щоб зупинити вандалізм
Ігор луцький Показати IP 11 Березня 2017 17:10
Пише людина коменти або за гроші,або не має чим займатись.Проійдіться пішки по пр.Волі і самі побачите яка ситуація.
Так до Ігор луцький Показати IP 11 Березня 2017 18:29
Давно потрібно зрізати старі дерева на Волі.До Шопена зрізали,насадили молодих-оку приємно.А «До ніби Правди»-«закони буття та Всесвіту.»- перш за все ОНОВЛЕННЯ філософе ви наш.
До Ігор луцький ? Показати IP 12 Березня 2017 00:23
Оскільки не зрозуміли і не зрозумієте , які це закони буття і Всесвіту, не думаю , що потрібно пояснювати , звідки візьмуться гроші для озеленення ( мільйон..) і куди підуть !не грузіться філософе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus