USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Біля Стиру - аварійні сходи

28 Травня 2014 12:00
Через аварійні сходи, що ведуть до річки Стир у районі Центрального парку імені Лесі Українки, лучани часто травмують ноги.

Про це під час засідання 60-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 28 травня, повідомив депутат міськради Аскольд Пекарський.

З його слів, капітального ремонту потребують сходи у кінці центральної паркової алеї, що ведуть до води. Він пояснив, що до нього неодноразово звертались мешканці обласного центру, мовляв, такий стан речей призводить травм ступнів ніг.

На думку обранця громади, ці сходи потрібно хоча б вирівняти та пофарбувати.

Також лучани, які ведуть здоровий спосіб життя, просять депутатів відремонтувати турник на березі Стиру, на якому вони регулярно виконували фізичні вправи.

Обранець громади повідомив, що минулого року через проблеми на узбережжі Стиру, купальний сезон розпочався на місяць пізніше.

Він підкреслив, що варто звернути увагу і на несвоєчасне вивезення піску та очерету.

Народні обранці таку ініціативу підтримали більшістю голосів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
юля Показати IP 29 Травня 2014 10:09
В парк в районі Шопена з вулиць 8-го березня і Червона Калина взагалі неможна спуститись, сходи пообивались і обсипались. Добре було якби не тільки розчищали дитячу залізничну колію, але і спуск до неї. Діткам які хочуть покататись на паравозику потрібно дойти до нього.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus