USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Біля Верховної Ради стріляють у військовослужбовців, - МВС

21 Лютого 2014 12:48
Командування внутрішніх військ МВС України заявляє, що невідомі обстрілюють з вогнепальної зброї військовослужбовців поблизу Верховної Ради України.

Про повідомили у прес-службі ВВ, - інформує «УНІАН».

Як зазначається в повідомленні, «під час обстрілу невідомими особами з вогнепальної зброї військовослужбовців внутрішніх військ на вулиці Інститутській, декілька пострілів пролунало поблизу Верховної Ради України. У зв’язку з цим, з метою збереження життя та захисту особового складу внутрішніх військ від куль, частину військовослужбовців було заведено в будівлю Верховної Ради України».

«Вимагаємо терміново припинити обстріл військовослужбовців внутрішніх військ», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні близько 10.30 народні депутати заявили, що до кулуарів Верховної Ради зайшли десятки озброєних бійців внутрішніх військ.

Зокрема, позафракційний народний депутат Володимир Литвин під час свого виступу у ВР сказав, що депутати стривожені інформацією про те, що до кулуарів парламенту “зайшли автоматники”. “Я прошу, Володимир Васильович, дайте команду негайно вигнати їх із кулуарів Верховної Ради і давайте працювати”, - сказав Литвин, звертаючись до голови ВР Володимира Рибака.

У свою чергу лідер фракції “Батьківщина” Арсеній Яценюк зазначив, що щойно в парламенті були “десятки озброєних автоматичною зброєю працівників внутрішніх військ України”.

Яценюк запитав, хто запустив цих людей, і хто несе за це відповідальність.

“Ми їх тільки що вивели всіх”, - сказав він про бійців внутрішніх військ.

Яценюк закликав поновити порядок у парламенті.

Нагадаємо, МВС сьогодні заявило, що о 10.15 мітингувальники «порушили перемир’я», почали стріляти на вулиці Інститутській та намагалися прорватися до ВР. Водночас Самооборона Майдану спростувала це повідомлення, зауваживши, що в цей час лунали поодинокі постріли з боку Жовтневого палацу. Вони припустили, що знову, як і вчора, стріляв снайпер. Також Самооборона заявила, що за периметр барикад ніхто не виходив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Дмитро Показати IP 21 Лютого 2014 13:00
ніхто нівкого нестрелав то є наклеп во тільки що по новинах сказала що то нгеправда неводьте людей в оману
мвс до Дмитро Показати IP 21 Лютого 2014 13:27
Ну да а якщо і виявиться що це правда то то не ми а тітушки!!!
Петрович Показати IP 21 Лютого 2014 13:17
Боягузи депутати, бояться тільки за свої життя і кишені.Люди їм по барабану, не мішало б вийти під перехресний вогонь снайперів!Зачистити всіх цих горе депутатів!
Петровичу до Петрович Показати IP 21 Лютого 2014 13:18
петрович дивись новини ніхто нівкого нестреляв
Петрович Показати IP 21 Лютого 2014 13:27
А я і дивлюсь новини і знаю що не стріляв, а треба було б!всіх їх від кормушки відтащити і дати пенсію як моїй матері, хай тварини виживуть, хоча накраденого їм та їхнім дітям-внукам вистачить!
Дмитро до Петрович Показати IP 21 Лютого 2014 13:50
ото згіден на 100% ато вони на самрльотах літають а ми на трелабуйсах їздимо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus