USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Білорусь обурюється, що Україна укріплює свій кордон

12 Листопада 2022 16:22
Білоруські прикордонники обурюються тим, що «українські військові продовжують мінувати території, прилеглі до кордону з Білоруссю».

Як пише Українська правда, про це заявили у Державному прикордонному комітеті Білорусі.

Білоруси повідомляють, нібито Збройні сили не лише мінують свій кордон із країною-агресором, а й нібито «руйнують дороги» та «об’єкти інфраструктури».

Прикордонники Лукашенка навіть оприлюднили якесь відео з «мінуванням».

Чому це важливо: Білорусь є країною-агресором, як і Росія. Перед війною міністр оборони РБ давав «слово офіцера» українському колезі, що з Білорусі не зайдуть російські війська.

Пізніше вони не тільки зайшли на територію Київської та Чернігівської області, а й 9 місяць війни продовжують обстрілювати українські міста зі своєї території.

Також не можна виключати ймовірності повторного нападу російських або навіть білоруських військ.

Як ми писали, на північному кордоні України зводять стіну, прикордонні з Росією області також укріплюють фортифікаціями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Олег Показати IP 12 Листопада 2022 16:24
Бульбулятори!
Українка Показати IP 12 Листопада 2022 16:41
білоруси ви стали бурятами
Дядько Петро Показати IP 12 Листопада 2022 17:17
Дурню, чого в штани наклав - то люди просто бульбу копають ! Не віриш - піди подивися !
Анонім Показати IP 12 Листопада 2022 19:54
товарищи белорусы, железный занавес опускается, у любителей диктатуры теперь будет свой кружок, держите дальше курс на северную Корею и дружите с рашистами, ближайшую цивилизацию найдете в Китае,если конечно хватит денежек и нормальные самолеты
Анонім Показати IP 14 Листопада 2022 09:29
Вони обурені що мін накидали і колючку потягнули тепер їм незручно буде наступати ? . Якщо вони не планують наступати то яка їм різниця що робить сусід в себе на землі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus