USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Більше 1,5 тисячі випадків насильства в родині зафіксували в Луцьку

29 Листопада 2017 12:52
Протягом року в Луцьку було зафіксовано 1548 випадків насильства в сім’ї, зокрема щодо дітей. Також 14 осіб на Волині та 8 в Луцьку мають статус потерпілих від торгівлі людьми.

Про це йшлося під час засідання 34-ї сесії Луцької міської ради 29 листопада.

Як повідомила керівниця управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан, із метою виявлення цих сімей і надання їм допомоги розроблена Програма надання інтегрованих соціальних послуг з питань сім’ї, дітей та молоді, попередження насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми на 2018–2020 роки.

Ліна Галан відзначила, що програма актуальна з огляду на закінчення терміну дії минулої програми, за якою працювало управління. Особливу увагу цього разу було приділено саме роботі з кризовими категоріями населення, у тому числі це родини, які опинилися в складних життєвих обставинах.

«Для того, щоб якісно здійснювати роботу та привернути увагу громадськості до цієї категорії населення, нам потрібна ця програма й кошти на неї», – підкреслила Ліна Галан. Та додала, що особливо зараз підвищується роль волонтерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Задовбали Показати IP 29 Листопада 2017 12:59
скільки можна говорити, як пересипати з пустого в порожнє?! Вся та ваша говорильня до п"ятої точки, поки поліцейські, що пиїхали на виклик не матимуть права забрати озвірілого татуся й чоловіка й посадити в буцегарню, хоча б до вияснення обставин діб так на п"ятнадцять, а потім неодмінно в суд і вломити по перше число.Почитайте про боротьбу з сімейним насиллям в Швеції до прикладу, які там покарання і заходи для безпеки жертв. А то трандять, трандять, трандять, а толку нуль!
полiщук. Показати IP 29 Листопада 2017 14:48
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus