USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Більше половини українців вважають себе щасливими

28 Липня 2018 08:00
Київський міжнародний інститут соціології оприлюднив результати свіжого опитування, і вони вельми оптимістичні.

Результати свідчать про те, що 63% опитаних відчувають себе щасливими або скоріше щасливими. 16% опитаних частково відчувають себе щасливими, а частково – ні. Ще 17% респондентів зазначили, що відчувають себе швидше нещасними або й зовсім нещасними, пише "Радіо Максимум".

При цьому частка щасливих людей зросла на 10% у порівнянні з результатами аналогічного опитування, проведеного в 2017 році.

Соціологи підкреслили, що відчуття щастя залежить від соціально-демографічних чинників, якості життя, здоров'я та соціального середовища.
Так, згідно з опитуванням, молоді люди відчувають себе щасливішими, ніж люди поважного віку.

Також щасливішими є ті, у кого вищий рівень добробуту. Так, серед найбідніших (ті, кому не вистачає на їжу) щасливими себе назвали 40%, серед малозабезпечених (вистачає лише на їжу) таких 58%, серед людей із середнім прибутком (вистачає на їжу, одяг і є що відкласти) – 74%, серед людей із прибутком вищим за середній (можуть купувати дорогі речі) – 85%.
Також щасливими себе почувають ті, у кого міцне здоров'я (88%).

Якщо говорити про регіональність, то мешканці західних областей більш щасливі (68%), ніж східних (60%) і південних (59%).

У центральному регіоні щасливими себе відчувають 63% українців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Я Показати IP 28 Липня 2018 08:47
Опитування в дурці проводилось..............
пенсіонерка до Я Показати IP 28 Липня 2018 10:02
а нащасливіший порошенко, ахметов... і так далі по списку
Українець Показати IP 28 Липня 2018 09:12
Абсолютно неправдива, замовна та ідеологічно - заангажована інформація. Одна з найбідніших країн Європи і раптом таке щастя. Від чого ? 42 відсотки тратить українець від зарплати на харчі, 12 відсотків - на комунальні платежі, а де-хто і всі 80, рівень безробіття зашкалює, рівень злочинності приховують, соціальне житло не будується, по корупції - в лідерах, на роботу і навчання за кордон, тривалість життя одна з найнижчих, за лікування всупереч Конституції платимо самі, легкові авто підбираємо в Європі, секонд-хендів більше ніж продуктових магазинів, якісний склад влади нульовий. Якщо олігарх з'їв на обід дві курки, а пенсіонерка ні одної - то в середньому українці з'їдають по одній ? Від того такі щасливі ? Країна кривих дзеркал ! Але ви оприлюднюйте свої результати і думайте, що люди вірять. А наступить час вибору українці однозначно висловляться - такій владі НІ !
АНАТОЛЬ_ Показати IP 28 Липня 2018 10:36
Я ШАСЛИВИЙ, i шо с того.
Анонім Показати IP 28 Липня 2018 11:37
Замовне опитування. До виборів окучують народ. Кожен з нас, поглянувши навколо себе, відразу побачить, скільки довкола нього щасливих людей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus