USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Більше тисячі африканців брали штурмом кордони іспанського ексклаву

1 Січня 2017 20:12
На штурм кордону Марокко з іспанським ексклавом Сеутою у Північній Африці пішли більше тисячі африканців. На іспанську територію потрапили лише двоє, пише Deutsche Welle.

Близько 1100 африканців у неділю, 1 січня, намагалися перетнути кордон з іспанським узбережним ексклавом Сеута у північній Африці. Місцевий телеканал Faro TV показав десятки людей, які влізли на шестиметрову огорожу, звідки їх знімали за допомогою кранів. Тільки двоє африканців, які отримали травми, були доставлені у лікарні Сеути. Інші були відправлені назад, до Марокко.

П'ятеро іспанських та 50 мароканських поліцейських були поранені під час сутичок з африканцями, які штурмували кордон, використовуючи каміння та металеві прути. На початку грудня 2016 року спроба близько 400 людей перетнути кордон з Сеутою була успішною, повідомляє Reuters. Окрім прямого штурму прикордонних укріплень, багато мігрантів намагаються потрапити на територію іспанського ексклаву водою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ак47 Показати IP 1 Січня 2017 21:18
той "пташиний гуманізм" знищить європу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus