USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Більшість високопосадовців РФ вважають, що в Путіна якісь вади зі здоров'ям, – Данілов

2 Березня 2022 23:18
Секретар РНБО України Олексій Данілов заявив, що більшість росіян, які займають високі посади, останнім часом взагалі не розуміють логіку дій президента РФ Володимира Путіна, а також дуже багато хто вважає, що у нього якісь вади зі здоров’ям.

Про це Данілов заявив в ефірі під час спільного марафону українських телеканалів, передає ТСН.

«Більшість російських компаній, росіян, які займають високі посади, не розуміють взагалі останнім часом логіку дій Путіна. Дуже багато хто вважає, що у нього якісь вади зі здоров’ям. Те, що зараз відбувається, і є наслідок цього процесу», – розповів секретар РНБО.

Читати ще: «Буду сприяти денацифікації Росії»: російський бізнесмен пропонує 1 млн доларів за голову Путіна

«Ми бачимо, коли він (Путін, – ред.) проводить зустрічі зі своїми підлеглими, він сидить на відстані від них 15-20 метрів. Не знаю, що там з ним відбувається, але коли людина не контактує з людьми, може бути багато таких процесів, коли можна до лікарів звертатися», – сказав Данілов.

Раніше CNN з посиланням на американську розвідку писав, що Путін – психічно-хвора людина у медичному значенні, і від нього можна очікувати будь-чого. А психічно-хвора людина з ядерною зброєю в руках – це ще вдвічі загрозливіше, ніж просто воєнний злочинець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Україна Показати IP 4 Березня 2022 11:46
Путін останній президент колоніальної імперії котра зникне з карти світу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus