USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Путін націлений на затяжний конфлікт з Україною, – російська журналістка

1 Травня 2017 21:09
Президент Росії Володимир Путін збирається постійно «знекровлювати» Україну, щоб не дати їй «встати на ноги».

Таку думку у інтерв'ю «Обозревателю» висловила російська журналістка Олена Риковцева, передає 24 канал.

З її слів, Росії не потрібен ані Донбас, ані Придністров'я. Але Кремль просто так не відступить і буде підтримувати конфлікт на сході України, щоб не дати державі стати сильною.

«Я раніше вірила, що все це розсмокчеться (війна на Донбасі, – ред.). Але більше не вірю. Тут все тримається на Путіні, на його політиці щодо Криму і Донбасу. Їм не потрібний цей Донбас, точно так само як і Придністров'я. Але вони будуть підтримувати цей гнійник, цю рану, щоб не дати Україні встати на ноги. Їм абсолютно не вигідна сильна європейська Україна. Вони будуть її знекровлювати, щоб витрачалися кошти, гинули люди. Це такий спосіб знищення України», – вважає Олена Риковцева.

Та попри це, на думку російської журналістки, великої російсько-української війни не буде – це нікому не потрібно.

«Росія не піде з танками на Донбас, немає жодної причини йти туди і забирати цю територію. І нічого вони не визнають. Їм це політично і економічно невигідно. Так що люди, які живуть в цих «ДНР» і «ЛНР» – нікому не потрібні, вони обдурені», – підкреслила Риковцева.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Показати IP 1 Травня 2017 22:16
я в шоце
Серхио Показати IP 1 Травня 2017 22:38
Це ми знаем
ОЛЕГ Показати IP 2 Травня 2017 06:29
валить Вована надо !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus