USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Більшість загиблих під час теракту у Стамбулі – поліцейські

11 Грудня 2016 10:19
Момент вибуху в Стамбулі потрапив на відео. На ньому двоє молодих людей у парку співають під гітару, а їхній третій друг знімає на камеру телефону. У якийсь момент видно яскравий спалах, чути сильний гуркіт. За останніми данними, кількість жертв подвійного теракту зросла до 29 осіб, більшість з яких (27 осіб) - поліцейські.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на главу МВС Туреччини Сулеймана Сойлу. Кількість постраждалих унаслідок вибухів досягла 166 осіб, - інформує ТСН.



У зв'язку з терактом у Туреччині оголошено одноденний національний траур, повідомляє агентство "Анадолу". Рішення за підписом прем'єр-міністра Біна Йилдирима направлено в міністерства. Всі прапори в Туреччині приспущені.

Нагадаємо, що після футбольного матчу біля стадіону сталися два вибухи. У першому випадку підірвався начинений вибухівкою автомобіль, а другий вибух пролунав у парку поруч. Міністр внутрішніх справ припускає, що вибух у парку спричинив терорист-смертник. Нині правоохоронці з'ясовують обставини терактів.

Генконсульство України в Стамбулі повідомило, що серед жертв та поранених під час терактів українців немає. Останніми роками у Туреччині часто відбуваються теракти. Їх організовують переважно терористи "Ісламської держави", проти якої виступає Анкара. Туреччина межує із Сирією, де триває кривава війна. Там у суботу, 10 грудня, бойовики знову увійшли з боєм у древню Пальміру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus