USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Біля міськради разом із нардепом мітингували лучани. ФОТО. ВІДЕО

11 Квітня 2013 12:00
Під стінами луцької мерії зібралися члени обслуговуючого кооперативу «Луцький Дім», що об’єднує вкладників, які уклали контракти з ПП «Глорія-Буд-Плюс» на участь у будівництві багатоповерхівок у районі вулиці Зацепи, що у Луцьку, і оплатили будівництво, та зведення будинків припинили.
Лучани прийшли вирішувати проблему до стін луцької мерії 11 квітня.
Основною причиною того, що люди зібралися біля мерії, один із членів кооперативу «Луцький Дім» назвав те, що люди, які мають жити у будинках на Зацепи, не можуть отримати право власності на землю і через те завершити будівництво.

Нагадаємо, півтори сотні лучан не можуть вселитися до своїх квартир, оскільки підприємство, якому довірилися, припинило власну діяльність.

Так, за словами Луцького міського голови Миколи Романюка і його заступника Лариси Соколовської питання планують вирішити уже на травневій сесії міськради. А із юридичними колізіями з документами у Мін'юсті хоче розібратися народний депутат, перший секретар ЦК комсомолу України Олександр Присяжнюк, який зголосився допомогти ошуканим вкладникам.

Нагадаємо, раніше мешканці будинку № 10, що на вулиці Зацепи боялися, що будівельний кількадесятиметровий баштовий кран, встановлений менше ніж на сто метрів від їхнього будинку, може в будь-який момент впасти.
Читайте також:
Ошукані забудовником лучани - у прокурора Луцька

Лучани діляться бідою: там гірше, ніж як впав метеорит































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
зaгрeб Показати IP 11 Квітня 2013 12:16
Гниди опять на чужой беде пиарятся
Вася Показати IP 11 Квітня 2013 13:42
Міська рада багато робить для лучан... Але подяки -мало!!!!!!!
Йшов повз Показати IP 11 Квітня 2013 13:58
У людей біда, а депутатик піарнувся та щиро так всім посміхається. Склалось враження, що навіть сміється із ошуканих громадян!!!
комсомол Показати IP 11 Квітня 2013 14:47
А штож же мы должны плакать.Товарищ депутат к нам приехал.Сядем выпем, песен веселых большевицких попоем.
Комсомол. Показати IP 11 Квітня 2013 15:06
Всё зделано круто!
Комсомолу Показати IP 11 Квітня 2013 15:58
Майте сором.Зараз піст.
ognipresente до Комсомолу Показати IP 11 Квітня 2013 16:48
піст не піст,а людям немає де жити
Лучанин Показати IP 12 Квітня 2013 23:57
За такий безлад, та безвідповідальність перед ошуканими людьми міську владу розстріляти, а комсомольці молодці! доводят, що й серйозними та корисними справами займатись можуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus