USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля суду зупинку «не положено». ФОТО

16 Жовтня 2013 11:48
Гори піску, частина якого вже на проїжджій частині, складена поодаль бруківка, нові ліхтарі та одинокий кіоск – все, що лишилося від однієї з найстаріших зупинок громадського транспорту в Луцьку «Драмтеатр».



Натомість сам заклад культури не переймається сусідством з імпровізованою стоянкою авто, яких чи не щодня стає все більше і більше.

«А, що, хлопці, буде тут зупинка»? − запитую у робітників, які працюють над облагородженням території. «Ні, вже не буде. Біля суду зупинки не положено», − жартують чоловіки.

Нагадаємо, що зупинку «Драмтеатр» перенесли на вулицю Словацького, до готелю «Україна».
«Департаменту житлово-комунального господарства (Іван Євгенович Кубіцький) забезпечити перенесення зупинки громадського транспорту «Драмтеатр» на вулицю Словацького (поблизу готелю «Україна») на період з 06.08.2013 до завершення робіт з благоустрою», − йдеться у розпорядженні міського голови Миколи Романюка від 2-ого серпня.

Вдумуючись у це речення (на період з 06.08.2013 до завершення робіт…) мимоволі пригадується анекдот: «Копати від мене і до обіду».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Александр Показати IP 16 Жовтня 2013 12:10
"Собкор" ВН и "вдумуючись"...ну вы даете:)))
Бачу Показати IP 16 Жовтня 2013 12:55
Сьогодні суд, як замок - оточений ровами, горбами))). Хоча, чому сьогодні - мабуть, як завжди!!!!
небачу Показати IP 16 Жовтня 2013 13:30
романюк знову чудить, коли буде порядок? біля суду буде - а людям?
zbbas Показати IP 16 Жовтня 2013 14:05
Зупинка біля суду не зручна. Переважно пасажири виходять біля готелю. Крім того там вона заважає виїзду з вул. Шевченка.Інша справа що біля "України" "кишеню" потрібно зробити
Корінний лучанин до zbbas Показати IP 16 Жовтня 2013 20:38
Зупинка біля готелю виникла стихійно, з тих часів коли маршрутки зупинялись на вимогу майже біля кожного стовпа!Потім упорядкували ті зупинки та повісили знаки. Але ж чи зручна ця зупинка -це ще ПИТАННЯ!? Поруч зебра, там навіть нема 10-15м до зупинки траспорту. Там виникає скупчення транспорту, добавились ще ТРОЛЕЙБУСИ, які ставали раніше біля ДРАМТЕАТРУ. Пан Романюк ось тут заявляв ЗМІ, що це на період ремонту. Я лишень посміявся в душі, знаючи що це ЛАЖА. А тепер, до слова,якщо зроблять навіть підземний перехід біля ЦУМу то це не розвяже цю ПРОБЛЕМУ, яка лежить на поверхні. ЗАТОРИ ТРАНСПОРТУ ГАРАНТОВАНІ, якщо не змінять схему руху! А її мусять міняти. ОСЬ ТАК.
З майбутнього до zbbas Показати IP 23 Лютого 2016 15:57
http://www.volynnews.com/news/society/zupynku-bilia-hoteliu-ukrayina-tymchasovo-perenosiat/ До вас дослухались
Василь Показати IP 16 Жовтня 2013 23:07
що ви пишете в коментарях. ви ж прекрасно знаєте, що там ніякої зупинки не буде. Голова суду домовилась з Романюком і вже нічого не зміниш. вихід один. хазяї життя нашого, вашого вже все вирішили і боже ззбав вас відкрито боротись з ними - вас розчавлять. човптиїх треба тихо, так як вони нас.
так і є Показати IP 17 Жовтня 2013 16:40
то зупинка біля суду заважає, то біля міської ради шум маршруток та тролейбусів заважає - все заважає трудягам дрімати на робочому місці
Лучанка Показати IP 17 Жовтня 2013 19:46
Біля "України" і правда зручніше. Тільки для цього треба таксистів звідти перегнати кудись, а виїзд з парковки зробити від маліції....
Лучанка Показати IP 17 Жовтня 2013 21:02
Ви дружите з головою чи ні? Де що зручніше??? Нащо нам той суд??? Він тільки ззовні гарний, а в двір зайдеш-жахаєшся, зато машинка є,чистенька, новенька,не українська, біленька..., чого ж там? Накрала? Бог Вам все поверне, повірте,не Вам,-так дітям! Бажаю все всім тим,хто ображає бідолашних та добрих! А зупинку біля України як і комуняку Романюка-розібрати по частинам та з того місця,де він (вона) є-повернути на старі!
i Показати IP 17 Жовтня 2013 21:25
I на задньому планi Infiniti M "бiдного" суддi... На зарплату держслужбовця купив...
Сам бачив до i Показати IP 17 Жовтня 2013 21:59
На Infiniti там якийсь "пацанчик" розсікає, думаю поки не судя!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus