USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Зупинка біля «України» в Луцьку виглядає «абсурдно»

21 Червня 2014 14:12
Зупинка «Драмтеатр», яку перенесли до готелю «Україна» - тимчасова. Та вона виявилася постійною. Відповідне розпорядження потрібно або скасувати, або поновити, вважають у міській раді.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань комунального майна та приватизації міської ради вчора, 20 червня.

Зупинка поблизу готелю «Україна» виглядає «абсурдно», вважає заступник міського голови Лариса Соколовська. Нагадаємо, зупинку «Драмтеатр» перенесли до готелю «Україна» від Адміністративного суду тимчасово, на період ремонту суду. Та досі тимчасову зупинку ніхто не переніс.
Голова комісії Артур Василевський зазначив, що він уже кілька разів звертався до директора департаменту ЖКГ Івана Кубіцького із запитанням, чому після ремонту тротуару біля суду, зупинку не перенесли на місце, де вона раніше була.
У відповідь йому надійшов лист, що зупинка передбачена документацією. Та на думку депутатів, розташування зупинки біля готелю «Україна» - незручне, бо заважає руху по проспекту Волі.
Заступник міського голови Лариса Соколовська зауважила, що розпорядження міського голови, яким перенесли зупинку треба або поновити, або відмінити. Останній варіант був би кращий, додала вона. Адже найчастіше маршрутки біля готелю «Україна» зупиняються на пішохідному переході, блокують перехрестя.
Щоправда, уточняє посадовець, перед тим, як переносити зупинку, схему руху і її розташування погодили з ДАІ міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
НЕЛУЧАНИН Показати IP 21 Червня 2014 14:16
бьюсь об заклад - судді кістьми ляжуть, але зупинки там не буде
Олег Показати IP 21 Червня 2014 14:24
І ніхто ні слова не сказав про те що суд, половину тротуару собі відгородив, щоб сіра маса не заважала законникам рішення ухваляти. Все для купки задниць. І начхати, на проблеми людей, на пробки і дорожню розвязку в місті. Все для них.
Нік Показати IP 21 Червня 2014 14:32
Зробити краще три зупинки: 1 Під МВС 2. Під прокуратурою 3. Під судом Все одно вони громадським транспортом майже не користуються.
лучанка Показати IP 21 Червня 2014 15:03
депутати тролейбусами і маршрутками не їздять, то їм аби щосб переносити, аби створювати видимість роботи. біля готелю України розташування зупинки краще і для людей, і для транспорту. просто треба навести порядок з її облаштуванням і поставити чергувати патруль, як у старі часи. тоді водії на ноги пішоходам відвикнуть може наїжджати. бо таке жахіття твориться не лише біля ЦУМу....((((((((
Лучанин до лучанка Показати IP 21 Червня 2014 22:22
Якщо дивитися зі сторони пасажирів, то дійсно зручніше. А якщо дивится в розрізі безпеки, навіть не водіїв, а тих самих пішоходів, то це взагалі абсурдно. Маршрутки стають на переході? Так там зараз і тролейбуси хвилин по 10-15 відпочивають, бо немає місця де стати. Якщо вже її там залишати, то треба робити карман для громадського транспорту від переходу і аж до заїзду в готель. Але і це буде лише вирішення частини проблеми. Повне вирішення - відсутність пішоходного переходу шляхом заміни на підземний.
НЕЛУЧАНИН до Лучанин Показати IP 21 Червня 2014 22:26
розмріявся. вже біля МАТ-МАТу підземний перехід зробили
Корінний лучанин Показати IP 21 Червня 2014 22:35
Ну скільки можна воду в ступі товкти депутатам? Це питання періодично піднімають в міськраді і отут на сайт викидають. І НІЧОГО НЕ ВИРІШУЄТЬСЯ ПО СУТІ! І от питання в міського голови, бувшого секретаря міськкому комсомолу Романюка М.Я. є якась гідність в дотриманні слова, яке він давав лучанам про повернення зупинки на старе місце після ремонту , а часу пройшло доволі ?! Це було сказано гучно і про це всі лучани знають!!! Цікавий момент у державі відбувається: влада ніби оновлюється, як зараз модно висловлюються ПЕРЕЗАВАНТАЖУЄТЬСЯ( і Президент уже новий), а у Луцьку все НЕ ПО-ЛЮДСЬКИ, Ну хоче pan Романюк перезавантажуватись, ну ніяк не хоче! Ну тоді вже вибори не за горами. ПЕРЕЖИВЕМО цього мера, але "славу" про себе хоче він залишити "добру".
Лучанин Показати IP 22 Червня 2014 13:30
Тиць-п...ць, ніби це одна-єднесенька зупинка яка створює авірійні ситуації і головне - СУПЕРЕЧИТЬ ПДР!
Волиняка Показати IP 22 Червня 2014 14:06
ГАНЬБА ТАКІЙ МІСЬКІЙ ВЛАДІ, НАБИВАЮТЬ ЛИШЕ СВОЇ КИШЕНІ. ОСТАННІМ МЕРОМ, ПРИ ЯКОМУ ХОТЬ ТРОШКИ РОЗВИВАЛОСЬ МІСТО БУВ КРИВИЦЬКИЙ. ЛУЦЬК СТАЄ СХОЖИМ НА РАЙОННИЙ ЦЕНТР,
Не брати Показати IP 22 Червня 2014 14:24
в "непідкупних" суддях ми ще довго не розберемося, останній приклад з лівою горілкою Міжрегіональних Ресурсів. Судді опозорили Волинь на всю Україну!!!
Лучано по волинськи Показати IP 22 Червня 2014 14:32
ПРОБЛЕМА В ТОМУ ЩО МІСТО ВСЕ ГА.НІШАЄ!!! НАВІТЬ В ЦЕНТРІ МІСТА НЕМАЄ ПІДЗЕМНОГО ПЕРЕХОДУ... ДО-РЕЧІ ВСУСІДНЬОМУ РІВНОМУ ПО МІСТУ БЛИЗЬКО СЕМИ ПІДЗЕМНИХ ПЕРЕХОДІВ, НЕ КАЖУЧИ ПРО ПІДЗЕМНИЙ ТОРГОВИЙ ЦЕНТР. КОЛИ ПОЯВИТЬСЯ ВЛАДА ПРИ ЯКІЙ МИ НЕ БУДЕМО ВІДЧУВАТИ СЕБЕ ЗАБИТИМИ СЕЛЮКАМИ. НАВІТЬ В ПОРІВНЯННІ З РІВНИМ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus