USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

«Бін Ладен» встановив рекорд в інтернеті

4 Травня 2011 14:26
Кількість запитів у Google зі словами «bin laden» вранці 2 травня, або ввечері 1 травня за американським часом, зросла на мільйон відсотків.
Про це йдеться в мікроблозі Google на Twitter, пишуть Українські новини.
Пік інтересу користувачів припав на період з 19:30 до 20:30 за тихоокеанським часом. Тоді інформацію про вбивство Усами бін Ладена оголосив Президент США Барак Обама, і новина почала поширюватися інтернетом.
У повідомленні Google не уточнюється, чи є цей пік рекордним для пошукової системи.
Для порівняння техноблог TechCrunch наводить графік кількості пошукових запитів про весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон у день одруження. Судячи із графіка, ця тема приблизно вдвічі поступається новині про загибель бін Ладена.
Раніше адміністрація Twitter заявляла про те, що новина про ліквідацію «терориста номер один» стала причиною небаченої досі активності користувачів твіттера. Рекорд становив 3440 твітів на секунду.
Нагадаємо, лідер «Аль-Каїди» був вбитий 1 травня американським спецназом неподалік від пакистанської столиці. Тіло терориста, за повідомленням американських ЗМІ, було поховано в морі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus