USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Біткоїн встановив новий рекорд, побивши позначку $48 тисяч

9 Лютого 2021 18:39
Курс криптовалюти біткоїн побив черговий рекорд і сягнув позначки $48,2 тисяч.

Про це свідчать дані криптовалютної біржі Coindesk, передає Гордон.

Як зазначає Bloomberg, зростання криптовалюти відбулося після оголошення американської компанії з виробництва електрокарів Tesla про інвестування $1,5 млрд у біткоін і його використання у платежах. Загалом від початку лютого, за даними агентства, криптовалюта зросла на 40%.

Як зазначила Coindesk, із жовтня 2020 року вартість біткоїна зросла вчетверо. За словами експертів, яких опитала ця криптовалютна біржа, багато інвесторів розглядають біткоїн як захист від можливої інфляції. Серед інших причин здорожчання криптовалюти називають падіння індексу долара США і зростання попиту на біткоїн (зокрема тому, що багато великих сервісів, таких як PayPal, додали підтримки криптовалюті).

Агентство Reuters зазначало, що курс криптовалюти зростає завдяки попиту з боку великих інвесторів, які очікують, що криптовалюта стане основним методом оплати. Агентство зазначало, що деяких інвесторів раніше стримував непрозорий характер криптовалютного ринку. Посилення нагляду за американською криптоіндустрією допомогло розв'язати цю проблему.


Як повідомлялося раніше, Tesla планує приймати криптовалюту за свої автівки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus