USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Бюджет Луцька перевиконали на 37 мільйонів

25 Липня 2017 12:20
У міськраді підрахували, що бюджет міста виконали на 141%, що дало додаткові надходження від перевиконання в сумі близько 37 мільйонів гривень.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 25-го липня.

Інформувала про фінансовий стан міської казни директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова.

«Бюджет міста виконали на 141%. Це виконання бюджету розвитку та надходження в загальний фонд. Втім, є невиконання щодо державних субвенцій: 1,5 мільйона гривень на виплату дитячої допомоги, заборгованість є по медичній субвенції. Попри це, ми всі казначейські рахунки оплатили. Також невиконані надходження з підприємств комунальної власності, але це тому, що ми повертали минулорічні платежі. Загалом, перевиконання складає понад 37 мільйонів. Основні кошти - податок із доходів фізичних осіб», - доповіла Лілія Єлова.

Члени засідання нагадали, що на початку 2017-го року фінансові прогнози були гірші, однак місто зараз успішно розвивається.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 25 Липня 2017 18:02
Так, 5 млн. - на будівництво каналізації на Вересневому. Решта - на реконструкцію дощової каналізації, тобто заміну на труби втричі більшого діаметру на Соборності, Кравчука, Конякіна та інших вулицях. А на Відродження біля лікарні - просто капітально відремонтувати ділянку дороги - заглибитися і зробити плавний спуск проїзджої частитини до Сапалаївки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus