USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку розподілили кошти перевиконання бюджету

6 Жовтня 2015 15:25
Попри перевиконання міського бюджету, коштів на ремонт усіх запланованих прибудинкових територій цьогоріч не вистачить: нові зміни до міського бюджету внесли у міськраді.

Про це йшлося під час 79-ї позачергової сесії Луцької міської ради 6 жовтня.

Як повідомила директор департаменту бюджету та фінансів міськради Лілія Єлова, бюджет міста протягом 9 місяців цього року перевиконано на 25,386 мільйона гривень, здебільшого завдяки надходженням податку з доходів фізичних осіб. Значну частину з них (8,9 мільйона) спрямують на виплату заробітної плати бюджетникам (у зв’язку з підвищенням соціальних стандартів відповідно до законодавства).

Частину коштів спрямують на роботи з ремонту доріг та прибудинкових територій, виділять додаткові кошти на харчування дітей у ДНЗ, 3 мільйони спрямують на модернізацію зоопарку.

Додатково 200 тисяч гривень виділять для міської клінічної лікарні на придбання овочів, 30 тисяч – на придбання медикаментів для хворих на діабет.

На запитання депутата Павла Данильчука про те, чи йдеться про ремонт прибудинкових територій, затверджених раніше, чи ремонтуватимуть додаткові прибудинкові території, міський голова Микола Романюк відповів, що наявних коштів не вистачить навіть на завершення ремонту тих дворів,які передбачали раніше. Так, не розраховували на те, що майже 9 мільйонів гривень потрібно буде спрямувати на виплату зарплат.

Павло Данильчук запропонував виділити 100 тисяч гривень на програму національно-патріотичного виховання молоді для придбання обладнання для тиру у школі №22. Пропозицію депутата колеги підтримали.

Член депутатської групи «Новий Луцьк» Микола Дендіберін просив передбачити 5 тисяч гривень на придбання дитячої спортивної форми для міської першості з футболу. Його пропозицію також підтримали депутати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus