USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Бюджет розвитку Луцька: перспективи міста у 2015 році

27 Січня 2015 12:34
Господарсько-побутова каналізація, заміна вікон у дитсадках та продовження будівництва школи: про те, куди спрямують кошти з бюджету розвитку міста у 2015 році, розповіли у мерії під час оперативної наради в Луцького міського голови 27 січня.

Як повідомив мер Микола Романюк, міський бюджет цьогоріч «обнадійливий». Так, бюджет розвитку у 2015 році майже вдвічі більший, ніж торік.

З його слів, передбачається фінансування дитячих садочків. Зокрема, планують завершити роботи щодо ДНЗ по вулиці Чехова. Обіцяють також створити дві додаткові групи в ДНЗ №19. Він пояснив, що у приміщенні по вулиці Декабристів у кризовому центрі мешкає тридцять родин, тож є певні проблеми з переміщенням людей. Відтак, відновлення роботи дитсадка по вулиці Декабристів перенесли на друге півріччя.

Серед інших об’єктів, роботу над якими вестимуть впродовж року, – господарсько-побутова каналізація у Вересневому та на Малоомелянівському масиві, школа №27 (її будівництво обіцяють не припиняти). Також протягом року обіцяють вирішити питання щодо заміни вікон у ігрових кімнатах та актових залах дошкільних навчальних закладів. «Серйозні кошти», зі слів міського голови, виділять на ремонт шкіл, заміну мереж тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
балакун Показати IP 27 Січня 2015 13:05
З цими мордами, що сидять в чиновницьких кріслах, перспектив - нуль. Що в місті, що в країні(((
проснулись.вже батьки всі вікна за власний кошт поміняли.діти мемерзли.нехай тепер повернуть батькам ці кошти. Показати IP 27 Січня 2015 13:48
тт Показати IP 27 Січня 2015 14:12
Відзвітуються "батьківськими" вікнами,а кошти бюджету роздерибанять .судячі по тому скільки вже встановлено(майже скрізь) відкат буде не маленький.
1234 Показати IP 27 Січня 2015 18:09
в школах не лише вікна за батьківський кошт.і ну просто "цікаво" коли з такого продуманого бюджету виплатять зарплату бюджетникам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus