USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Бюджет участі Луцька: скільки проєктів зареєстрували в конкурсі

4 Жовтня 2023 11:29
На розгляд у Бюджет участі Луцької міської територіальної громади за кошти місцевого бюджету подали 31 проєкт. Цьогоріч подання заявок на конкурс визначили за вісьмома категоріями.

Як розповів Суспільному директор міського департаменту економічної політики Борис Смаль, 16 заявок жителі громади надіслали через електронну систему, 15 – у паперовому вигляді. Упродовж жовтня триватиме оцінка та прийняття проєктів до голосування.

Зі слів Бориса Смаля, усі подані проєкти розподілили за типами:

- 8 заявок – комплектування сил безпеки й оборони (БПЛА, приціли, захисне спорядження, засоби індивідуального захисту);

- 13 заявок – соціально-психологічна підтримка та фізична реабілітація учасників бойових дій, ветеранів, чинних службовців сил безпеки й оборони, членів родин загиблих учасників бойових дій, а також інклюзія (стрільба з лука, майстеркласи, реабілітація, йога, терапія, надання психологічної допомоги, а також встановлення пандуса тощо);

- 6 заявок – підготовка мешканців міської громади до національного спротиву та підвищення обороноздатності держави (підготовка операторів БПЛА, самооборона, тактична медицина);

- 4 заявки – проєкти бюджетного спрямування (облаштування укриттів у школах тощо).

«Допущені до засідання комісії всі. Зараз буде засідати комісія, яка переглядатиме, чи є серед цих проєктів такі, які не можна з певних причин допустити до голосування. Всі мали б відповідати критеріям, які були заявлені в умовах. Будемо переглядати», – сказав посадовець.

Згідно з умовами Бюджету участі, вартість фінансування одного проєкту може досягати 250 тисяч гривень. Усього з бюджету громади зможуть профінансувати максимум 14 проєктів, які виконавці повинні будуть реалізувати впродовж 2024 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus