USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Бюджетна комісія рекомендувала підтримати низку змін до бюджету Волині

19 Грудня 2018 17:09
Реконструкція приміщень під амбулаторії, ремонт покрівлі та підтримка спортивних шкіл: зміни до показників обласного бюджету на 2018 рік рекомендували підтримати у бюджетній комісії облради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 19 грудня.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення про внесення змін до показників обласного бюджету на 2018 рік (про передачу цільової субвенції та перерозподіл видатків по окремих головних розпорядниках).

Як пояснив директор департаменту фінансів ОДА Ігор Никитюк, йдеться про 50 тисяч гривень, які відповідно до рішення Луківської селищної ради виділені на поточний ремонт покрівлі даху навчального корпусу у селищі Луків Турійського району. Отже, за рахунок цих коштів збільшать бюджетні призначення управлінню освіти, науки та молоді ОДА.

Окрім цього, на 186,3 тисячі гривень зменшать бюджетні призначення для закладів фізичної культури та спорту на оплату комунальних послуг та енергоносіїв. Ці кошти вдалося заощадити у зв’язку із сприятливими погодними умовами. Ще 37 тисяч вдалося зекономити у центрі фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю і школи інвалідів на нарахування заробітної плати, 10 тисяч зекономили на оплаті послуг. Таким чином, 233,3 тисячі гривень пропонують спрямувати: КЗ ДЮСШ «Колос» - 76,9 тисячі на оплату за теплопостачання, 23,1 тисяч – на фінансову підтримку ГО «Волинська ТО ВФСТ «Колос»» на відшкодування комунальних послуг та оренди приміщення; 87 тисяч – на оновлення матеріально-технічної бази, придбання спортивної форми та спортивного інвентарю для центру фізичної культури і спрут осіб з інвалідністю та школи інвалідів; 46,3 тисячі – на проведення навчально-тренувальних зборів і змагань з олімпійських та не олімпійських видів спорту.

Також рекомендували підтримати проект рішення про внесення змін до показників обласного бюджету на 2018 рік (про збільшення і зменшення субвенцій з місцевих бюджетів, та розподіл залишків субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, згідно переліку об’єктів нового будівництва амбулаторій) .

Зміни зумовлені тим, що з Горохівського районного бюджету передають цільовий трансферт у сумі 256,85 тисячі гривень на забезпечення співфінансування субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області». З цієї суми пропонують 78,6 тисячі спрямувати на реконструкцію фельдшерсько-акушерського пункту під амбулаторію загальної практики сімейної медицини в селі Печихвости Горохівського району; 112,25 тисячі - на реконструкцію приміщення дитсадка під амбулаторію загальної практики сімейної медицини в селі Лобачівка Горохівського району; 66 тисяч – на - на реконструкцію приміщення аптеки під амбулаторію загальної практики сімейної медицини в селі Журавники Горохівського району.

Водночас, з Ківерцівського районного бюджету зменшать на 600 тисяч субвенцію, передбачену на поточний дрібний ремонт автодороги Дідичі-Гор’янівка-Залісоччя, який не встигли здійснити цьогоріч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus