USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Будівництво шкіл та підтримка музею: депутати Волиньради внесли зміни до обласного бюджету

24 Жовтня 2019 12:51
Низку змін до обласного бюджету ухвалили депутати Волинської облради.

Про це йшлося під час пленарного засідання 25 сесії Волинської обласної ради 24 жовтня.

У рамках змін до обласного бюджету 500 тисяч гривень з резервного фонду спрямують для реалізації проекту «Будівництво загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів в селі Башлики Ківерцівського району», 600 тисяч – для надання субвенцій місцевим бюджетам на здійснення лікування цукрового діабету.

З невикористаних коштів субвенції для надання матеріальної допомоги у розмірі по 100 тисяч гривень сім’ям загиблих військовослужбовців, які брали участь в АТО та ООС на сході України 400 тисяч спрямують для надання субвенцій місцевим бюджетам на здійснення 259 тисяч з видатків, передбачених на утримання обласної клінічної лікарні виділять обласному онкодиспансеру для проведення ремонту приміщення, в якому раніше працював хоспіс.

Голова бюджетної комісії Михайло Імберовський повідомив, що перинатальний центр потребує 483 тисячі гривень на запуск обладнання, що перебувало на консервації, тому ці кошти пропонують спрямувати департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства ОДА. Також на підтримку музею сільського господарства Волині-скансену пропонують передбачити 150 тисяч гривень.

Депутати підтримали проект змін до обласного бюджету з вказаними пропозиціями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus