USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

БЮТ підсунув Шибі «земельну свиню» через публікації у ЗМІ

31 Липня 2008 09:47
Багато появилося у засобах масової інформації відомостей, що депутати Луцької міськради роздають направо і наліво землю. Саме тому, аби навести лад із цим, і було ініційовано зняття із порядку денного сесії ради питань про виділення земельних ділянок під індивідуальне житлове будівництво. Так сьогодні, 31 липня, пояснив позицію фракції БЮТ у міськраді її лідер Юрій Корольчук у ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам».
За словами Юрія Корольчука, бютівці хочуть встановити нормальний режим виділення земельних ділянок, «і не по 10-15 соток, як було у проектах рішень, а по 5-6, як це роблять розумні люди, наприклад у Мукачеві та Івано-Франківську», ­- розповів пан Корольчук.
Як зазначив лідер біло-сердечної фракції в Луцькраді, бютівці зараз вивчають можливість опублікування у ЗМІ претендентів на земельні ділянки. Це потрібно, аби «депутати чи впливові люди не прикривалися інвалідами та іншими пільговиками», - пояснив Юрій Корольчук.
Довідково:
Під час сесії Луцької міськради 30 липня на вимогу фракції БЮТ із порядку денного з другої спроби було знято питання про виділення земельних ділянок під індивідуальне житлове будівництво.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Громадянин Показати IP 31 Липня 2008 11:48
Ось так із-за самопіару Корольчука люди мусять знов невідомо скільки чекати на виділення ділянок, а то і знов переробляти документи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus