USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Бійка на волинській шахті. Є постраждалий

29 Січня 2014 20:17
На лікарняному ліжку опинився вчора виконувач обов'язки начальника котельні на десятій шахті Микола Голубінка. Його доправили до хірургічного відділення міської лікарні з закривавленою головою, ушкодженнями плеча, ноги й руки, - інформує «Нововолинськ Діловий».

Зі слів постраждалого, 28 січня вранці він прибув на роботу і близько 8-ої години йшов на нараду до директора. Зненацька ззаду на нього хтось напав і вдарив кілька разів. Схоже, що металевим прутом (арматурою). Перші удари прийшлися на голову і плече. Голубінка розповідає, що обернувся й намагався захистити себе, але нападник виявився молодшим і сильнішим. Побивши Голубінку, він утік. Постраждали із закривавленою головою приходив до тями, лежачи на снігу. Однак свідомості не втрачав - і детально описав усю подію у своїй заяві до міліції.

Микола Голубінка стверджує, що його побив працівник десятої шахти А. - і побив через виробниче питання. Мовляв, на котельні працює (а чи числиться) дружина пана А., який раніше працював начальником цієї котельні. Голубінка запропонував їй прибрати у приміщенні. А її чоловік розцінив цю законну вимогу як приниження. Та й помстився... Побитому зробили першу операцію, наклали шви. Очікує на другу операцію. Працівники міліції його вже опитали, розслідування розпочали. Колеги Голубінки побоюються, що адміністрація шахти справу "замне". Тому постраждалий і вирішив звернутися до журналістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus