USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бійка школярок на Волині: одна «запустила» в іншу стільцем

19 Листопада 2012 16:37
Прибирання класу в одній з рожищенських шкіл переросло у бійку між ученицями. «В хід» «пішло» й метання меблів.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

У Рожищі 14-річні дівчатка після уроків прибирали клас. Слово за слово і між ними виник конфлікт. У результаті «в хід» «пішли» кулаки і шкільні меблі.

Одна з учениць зробила зауваження іншій: мовляв, прибери стільця, щоби можна було добре помити. Школярка тим часом вдягала куртку. Це розізлило її товаришку, тож, вона підійшла і за непослух вдарила однокласницю в обличчя. Такої образи дівчина не стерпіла, тож, вхопила стільця і кинула ним у кривдницю.

Зрештою, кульмінацією конфлікту стало те, що дівчинка звернулася в лікарню, звідки її направили на обстеження в обласну клінічну лікарню.

«З’ясувалося, що подруги от уже кілька місяців не можуть порозумітися, – розповів оперуповноважений групи кримінальної міліції у справах дітей Рожищенського РВ УМВС України у Волинській області капітан міліції Роман Музиченко. – Така ворожнеча завершилася своєрідною бійкою».

У результаті з дівчатами була проведена профілактична бесіда, їх попередили про відповідальність за вчинення дрібного хуліганства. А от на батьків складено адміністративний протокол, згідно з частиною 1 статті 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Лучанин Показати IP 19 Листопада 2012 18:20
"Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей" - от цікаво, в чому тут невиконання? Та ви спробуйте в 14 років від тих дітей щось дізнатись - отримаєтет у відповідь що вони на вас подадуть в суд на втручання у їх власне життя або щось подібне. От народив дитину, а потім і там "стаття", і там "стаття". Мамонти теж, приблизно, так і вимерли. Чим більше ми будемо з Заходу вбирати їх дибілізму, тим більше маємо шанси стати "мамонтами". Ременя треба і по дупі щоб місяць сісти не могла, але ж за це "стаття"!..
Роман до Лучанин Показати IP 20 Листопада 2012 10:41
"Ременя треба і по дупі щоб місяць сісти не могла, але ж за це "стаття"" - лише якщо дитина потім зніме побої і напише на Вас заяву в міліцію. А стаття за невиконання обов'язків батьками така сама суб'єктивна, як і більшість законів України...
Чеширский Кот Показати IP 19 Листопада 2012 19:29
Видать пацана не поделили.
тиць-здиць до Чеширский Кот Показати IP 20 Листопада 2012 09:08
Ілі пятку
Виктор до Чеширский Кот Показати IP 20 Листопада 2012 18:20
нет
ммммм до Виктор Показати IP 21 Листопада 2012 13:17
вона просто "зірка "і показала свій характер
Z Показати IP 20 Листопада 2012 10:10
Дикість, жлобізм, хамство квітнуть і пахнуть на наших теренах! "Покоління пепсі" ще було так собі, а зараз таке враження, що підростає покоління дебілів, а коли підросте покоління з "дитячих грошей", яких в основному матусі і татусі народили через ці самі гроші, то взагалі буде "свято життя".
Чеширский Кот до Z Показати IP 20 Листопада 2012 11:48
«Нынешняя молодежь привыкла к роскоши, она отличается дурными манерами, презирает авторитеты, не уважает старших, дети спорят со взрослыми, жадно глотают пищу, изводят учителей». (Сократ, V в. до н.э.)
111 до Чеширский Кот Показати IP 20 Листопада 2012 13:58
остановись, мгновенье...
я Показати IP 20 Листопада 2012 13:28
Ну-ну! то Сократ просто не знав, що є молодьож з "дурними манерами", "без уважения и спорящая", а є відморозки, які проломлюють одне одному стільцями і всім, що під руку підвернеться, свої дурні довбешки, періодично влаштовують "екзекуцію" комусь же із своїх, а потім запускають це в інтернет, знущаються над меншими і знімають це на мобільні телефони,і "не спорят со старшими" бо для "спора" все ж потрібен мозок, а тупо хамлять.
Люда Показати IP 20 Листопада 2012 13:43
Це ж свої діти,то виховуємо так як потрібно треба вміти якось раду дати.Бо хто може,як не власні батьки,які змалечку виховували.
*** Показати IP 20 Листопада 2012 14:12
браво,Котику!
я Показати IP 20 Листопада 2012 17:24
яка держава, така і молодь. Ми щось інше по теклевізору бачимо? Депутати бються, Президент теж не слава Богу, вчителі давно авторитет втратили (скоріше на клоунів подібні),батьки собою зайняті, табуретки добре хо не міцні роблять.
..... Показати IP 20 Листопада 2012 18:22
Я з цього класу.Я в шоці,як воно сюди вже попало
Коза-дереза Показати IP 20 Листопада 2012 20:25
Це ппц...до дівчачих бійок інколи хлопцям ще далеко...вони як відомо вирізняються жорстокістю і цинізмом...видерті коси в таких випадках то квіточки...це капут....
наталі Показати IP 22 Листопада 2012 21:55
Ніхто незнає, що нас батьків чекає!!! Легко говорити, коли твоя дитина ще маленька.Адже як відомо час змінюється,наші батьки не могли дозволити собі того, що ми можемо дозволити,а наші діти дозволяють собі те,до чого ми і не додомаємось.. Нажаль,ніхто не застрахований Шановні мої...
...... Показати IP 23 Листопада 2012 13:47
Дайте будь ласка силку на відео де показували це!!
я вшоці від цього Показати IP 26 Листопада 2012 19:42
Ота дівчина що перша почала суперечку вона по житю така, до старших возмущається і хоче показати що вона крутіше всіх, зайдіть до неї в некто як вона відписує всім на анонімні питаня то ви самі здивуєтесь, вона любить відрізнятись від інших до старших шось стрибає отой старший як підійде і вдарить за те що говорить і буде знати, якби ни неїна мамаша то вона би 0 без паличкі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus