USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Троє жінок із важкими травмами опинилися в лікарні: на Волині судили водійку за скоєння ДТП

9 Березня 2024 15:43
Турійський районний суд засудив водійка, через яку на Волині у ДТП важко травмувалося троє жінок, до трьох років тюрми. Проте реальний термін замінили на рік іспитового.

ДТП сталася торік 23 листопада близько 9 ранку біля села Мокрець Ковельського району. 37-річна водійка Toyota Ольга П. не врахувала дорожньої обстановки та безпечної швидкості руху, внаслідок чого з’їхала в кювет, де авто перекинулось.

В аварії травмувалися три пасажирки – 59, 53 та 33 років. Їх госпіталізували із численними важкими переломами, забоями та гематомами.

Читати ще: Алкоголю в крові у 5 разів більше норми: волинянина вдруге за рік спіймали за кермом авто без прав

У суді Ольга П. розповіла, що того дня їхала на конференцію, а дорогою до неї в авто підсіли п’ять жінок. Як додала, зранку на дорозі була ожеледиця. Тому коли їхала з Володимира, то поблизу села Мокрець на заокругленій ділянці дороги автомобіль почало зносити вліво. Намагаючись вирівняти авто, виїхала праворуч за межі проїзної частини, де транспортний засіб перекинувся.
Читати ще: Директор підприємства з Рівненщини збив чоловіка біля Луцька. Як його покарали

У вчиненому волинянка щиро розкаялася, просила суворо її не карати та не позбавляти права керування, оскільки є вдовою та має на утриманні трьох неповнолітніх дітей.
Троє жінок, які постраждали у ДТП, також просили суворо не карати водійку. Також вони зазначили, що жодних претензій до неї не мають.

Суд визнав Ольгу П. винною та призначив їй три роки позбавлення волі, але замінив покарання на рік іспитового строку.

Олена БЮДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus