USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Бійці батальйону «Донбас» та «Світязь» вийшли з оточення під Іловайськом

1 Вересня 2014 00:20
З оточення під Іловайськом прорвалися бійці батальйонів "Донбас", "Світязь" та "Дніпро-1".

Про це повідомляє ТСН, посилаючись на повідмлення радника очільника МВС України Антона Геращенко.

"Із "Іловайська котла" вийшли 69 бійців батальйону "Донбас", в тому числі і всі 4 дівчини-бійця" - йдеться у повідомленні. Також прорвались з "іловайського котла" ще 11 бійців батальйону "Світязь" і 4 бійця батальйону "Дніпро-1".

Завтра планують опублікувати списки тих бійців, які поки що не вийшли із оточення.

"Будемо з'ясовувати долю кожного, чия доля поки невідома", - повідомив Антон Геращенко.

Варто зауважити, що сьогодні сотня "Крим" теж прорвалась з оточення під Іловайськом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Анонім Показати IP 1 Вересня 2014 00:24
Сьогодні вночі я ледь стримував сльози, а переді мною на східцях дніпропетровської ОДА плакав бойовий полковник, заступник комбата Дніпра Вячеслав Печененко. Він розповідав як російські інтервенти розстрілювали колону наших військ і добровольців у путінському "гуманітарному коридорі", через який паркетні генерали наказали виводити українські підрозділи з Іловайського котла. Печененко каже - нас розстрілювали як у тирі, з усього - танків, гармат, мінометів, градів, птурів і кулеметів. Потім росіяни прочісували поля і посадки й дострілювали важко поранених. Вбито декілька сотень людей, тільки в цьому одному епізоді, вцілілі переважно потрапили у полон... Сам Вячеслав зібрав довкола себе групу бійців і повів її на прорив з цієї кривавої м'ясорубки. Цей мужній воїн з боєм і зі зброєю вивів з ворожого оточення 64 бійця з різних підрозділів. Він справжній герой, такі люди, а не недороблені муженки-гелетеї, мають командувати нашою армією. Як герої і ті безіменні поки що танкісти 93-ої дніпропетровської бригади, які, побачивши московську зраду, знищили вогнем своїх танків у зеленці край дороги на Многопілля й на блокпосту понад сотню кацапських десантників. Після того, як неголений і пропахлий згарищем Славко вже поїхав додому, в Дніпро вертольотами з Розівки почали надходити поранені, яких не добили путінські "гуманітарії". Перша партія, 108 осіб... Тому коли я після 24 серпня читаю про 9 або 12 вбитих за день наших військових, нестерпно хочеться плюнути в морду речникам і всьому падлючому штабу АТО - сука, кожному кабінетному гандону персонально. Особливо раднику, точніше, зраднику Олександру Данилюку і всім гелетеївським жополизам, котрі хочуть засекретити злочинні безвідповідальність, бездушність і довбоїбізм керівництва МО та АТО, через які сталася трагедія оточених під Іловайськом, Амвросіївкою та Дяковим. А там були до 5 тисяч наших бійців, доля яких наразі невідома. Ні, я не кличу зараз ходити на Київ і розхитувати владу і ситуацію - я кличу просто викинути з крісел нездар, м'ясників і кар'єристів, які призвели до Іловайської катастрофи і знищення на радість Путіну частини добровольчих батальйонів і дніпропетровських з'єднань, які найбільше дратують карлика і перешкоджають розповзанню метастазів Новоросії. Якби Муженко, Гелетей і Данилюк мали хоч краплю офіцерської честі, мусили б самі застрелитися після цих поразок і потоків крові. А той, хто марить перемовинами і купленим територіальними поступками Х@йлу миром - хай згадає долю наших бійців, яких повели путінським "гуманітарним коридором".
Моторола до Анонім Показати IP 1 Вересня 2014 07:48
Ты брехун!Мы четко сказали вашим военным,гуманитарный коридор даем всем,кто оставит тяжелую технику и вооружение.Даем автобусы и своих людей для сопровождения до вашей территории.И самое главное,мы всегда слово держим в отличие от вас и ваших тупых генералов.200 человек уже благополучно ушли на вашу территорию.А кто поперся с боевой техникой(тупой наверное) тот и получил по заслугам.И еще ваши же генералы вас нам сами сдают,а мы своих не продаем в отличие от вас.
яяяяя до Анонім Показати IP 1 Вересня 2014 08:09
Украинский активист Роман Мартинюк, занимавшийся организацией помощи 51-й механизированной бригаде, на своей странице в Фэйсбуке объяснил, как погибла ее 3-я батальонно-тактическая группа, в составе колонны из 77 единиц техники и с членами ряда территориальных батальонов пытавшаяся выйти из котла под Иловайском. По словам волонтера, первое кольцо армии ДНР пропустило колонну беспрепятственно. Однако пока она дошла до второго кольца, выяснилось, что украинское командование отказалось сдавать тяжелое вооружение и технику и выдвинуло навстречу выходящим из котла подразделениям резерв. Таким образом, условия предоставления коридоров были нарушены.
пан Показати IP 1 Вересня 2014 06:40
Добавити н1чого. Частина Св1тязя в полон1 разом з Донбасом - Б1ЛЬШЕ 200 чолов1к.
Анонім Показати IP 1 Вересня 2014 07:38
"Також прорвались з "іловайського котла" ще 11 бійців батальйону "Світязь",-11 бійців з цілого батальйону - оо...
яяяя Показати IP 1 Вересня 2014 08:29
коментар було видалено
Українка Показати IP 1 Вересня 2014 09:21
Благаю російських солдат- не вбивайте українців !!! В цій війні ніхто не переможе. Мир це перемога. Будьте мудріші за політиків і олігархів. Плачуть , як російські так і українські батьки, дружини, діти. Зупиніть війну !!! Ми раз живемо на цьому світі і боляче втрачати рідних всім !!!! Ненависть нічого доброго не дасть. Хлопці - не виконуйте дурних вказівок Путіна, Януковича, Лаврова . Все минає, гріх зостається! Бога не обманути ! Любіть один одного !!! В українців багато родичів в Росії, а в росіян багато на Україні ! Яка може бути війна ?
увч до Українка Показати IP 1 Вересня 2014 09:46
коментар було видалено
... до увч Показати IP 1 Вересня 2014 10:01
ах ти ж СУКА! уже ООН и ОБСЄ цитируеш! Падло! Когда факты удобные, тогда можна их использовать... Дебила кусок! Говно только в твоей голове! Кого хотим, того и слушаем! А ты не лезь, даун!
увч до ... Показати IP 1 Вересня 2014 10:24
скакать не забывай, чучело
... до увч Показати IP 1 Вересня 2014 10:44
аргументный арумент... Придумай что-то новое, д****!
увч до Українка Показати IP 1 Вересня 2014 10:39
Скоро сможешь сама поискать в Донбассе российских солдат и, если найдешь (чем черт не шутит!), передашь всё им лично.___Министерство обороны Украины обнародовало на днях амбиционные планы по переформатированию своих Вооруженных сил по образцу и подобию швейцарской армии. А поскольку армия Швейцарии построена по принципу всеобщей воинской обязанности, военачальники «незалежной» собираются поставить под ружье не только мужчин, но и женщин. Масштабная реализация такой программы на Украине может начаться уже в 2015 году, сообщил в интервью украинской газете «Капитал» советник министра обороны Александр Данилюк. Предполагается, что по ее итогам все взрослое и здоровое население страны должно стать военнообязанным. Поэтому курс молодого бойца в украинской армии в скором времени придется проходить как мужчинам, так и женщинам.
тиць... до Українка Показати IP 1 Вересня 2014 10:54
коментар було видалено
Анонім Показати IP 1 Вересня 2014 09:22
Жаль дуже наших хлопців. Але скажіть будь ласка навіщо забирають таких молодих 18 - 19 років. В них ще ніякого досвіду немає. І ще замітьте з бідових сімей.!!! А подивишся такі "бугаї" (вибачте) 40-45 років ходять і дудлять пиво по місту. Що воєнкомати не бачите цього?. Звичайно нехай ніхто не воює, але коли прийшла біда йдіть захищайте а не сидите по барах і учите як воювати. Не справедливо ой не справедливо.
Анонім Показати IP 1 Вересня 2014 13:50
"Нет сомнений, что российские офицеры запаса или солдаты присутствуют везде. И в Киеве, и в Тернополе, везде. Уже есть признаки того, что будут диверсионные действия в других городах", - сказал Анатолий Гриценко. Источник: http://censor.net.ua/n300506
Волиняка Показати IP 1 Вересня 2014 16:26
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus