USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Бійці «Світязя» у фестивалі «Вір. Борися. Люби». ФОТО

4 Травня 2015 14:19
Волинські правоохоронці долучилися до збору коштів бійцям АТО.

Фестиваль «Вір. Борися. Люби» за участю правоохоронних органів області, волонтерів та переселенців відбувся в центрі Луцька.

Ініціювали проведення благодійної акції активісти громадського формування «Самооборона Волині», щоби допомогти бійцям української армії, - повідомляє прес-служба волинської міліції.

- Ми не повинні забувати, що на сході тисячі солдат і далі несуть службу на фронті, оберігаючи наш мир і спокій. Тож зібрані кошти будуть використані для потреб бійців, які перебувають у зоні АТО. Окрім того, фестиваль популяризує військову справу, патріотичні переконання та здоровий спосіб життя. Ми повинні об’єднати наші зусилля та допомогти країні у цей нелегкий час, – розповіли організатори фестивалю.

Програма передбачала проведення спортивних змагань між правоохоронцями. Пальму першості виборювали команди УМВС в області та спецпідрозділу «Світязь», управління ДСНС, обласного військового комісаріату, ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою та Нацгвардії.

Учасники фестивалю відпрацювали показовий виступ – реалізація бойової спецоперації із захоплення об’єкта, продемонстрували майстер-клас зі збору-розбору бойової зброї. Своєю чергою фахівці-кінологи підготували програму показових виступів службових собак.

Працівники Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру УМВС України у Волинській області ознайомили глядачів із методикою проведення дактилоскопічної експертизи та особливостями дослідження доказів, а працівники Державтоінспекції провели урок Правил дорожнього руху.

Завершився фестиваль благодійною лотерею та підбиттям підсумків конкурсу дитячих малюнків про мир на асфальті.

- Бійці нашого бойового підрозділу пройшли «хрещення» у зоні АТО. Двічі вирвалися із ворожого оточення – у Іловайську та Вуглегірську. Ми знаємо, як складно на передовій: що потрібно нашим захисникам і чого не вистачає. Тож без вагань підтримали хорошу ідею активістів та приєдналися до благодійного збору коштів, - розповів боєць роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» Микола Мельник.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus