USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Бійці тербатальйону «Волинь» повертаються на ротацію

29 Грудня 2014 09:55
Новорічні та різдвяні свята бійці територіального батальону оборони "Волинь" святкуватимуть вдома, у колі близьких. Військові сьогодні, 29 грудня, повернулися на ротацію. Про це інформує видання БУГ.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що перший батальйон територіальної оборони "Волинь" "пішов" на ротацію: 24-25 грудня із зони АТО вже виведено 50 відсотків бійців.

Сьогодні хлопці прибувають до Володимира-Волинського потягом. Уже на пероні зібралося багато людей – не проштовхнутись.

Їх зустрічатимуть перші особи області, зокрема губернатор Володимир Гунчик, міський голова Володимир-Волинська Петро Саганюк, голова Володимир-Волинської районної ради Андрій Оніщук та його заступник Володимир Собіпан. Звісно ж, чекатимуть і волонтери, журналісти та небайдужі. А ще – найважливіші люди у світі: батьки, дружини, діти. І квіти, сльози радості, тепло і затишок – бо повернулись додому!

Нагадаємо, тербатальйон вродовж тривалого часу не могли вивести на ротацію. Тоді родичі бійців погрожували перекрити міжнародні автомобільні траси у випадку, якщо їм не повідомлять про точні терміни ротації.

Самі воїни запевняють, що стоятимуть до останнього, якщо цього вимагатиме ситуація. Нагадаємо, воїнів вищезгаданого формування за неймовірну стійкість та витривалість уже давно називають«дивізіоном безсмертних».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus