USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Попрощалися з бійцем 14 бригади, який помер у госпіталі від ран

10 Липня 2018 22:10
Сьогодні на Рівненщині попрощалися із загиблим на сході бійцем 14-ї окремої механізованої бригади з Дубровиччини Іваном Борсуком, якому 9 липня мало б виповнитися 32 роки.

Про це інформує чаРівне.

Іван Борсук - родом із села Лютинськ Дубровицького району, народився 9 липня 1986 року. Проходив військову службу у 128-й окремій гірсько-штурмовій бригаді. Указом Президента України був нагороджений Орденом «За мужність» ІІІ ст. У травні цього року підписав контракт для проходження військової служби.

Під час обстрілу позицій 29 червня 2018 року в районні населеного пункту Попасна Донецької області зазнав вогневого кульового поранення голови, внаслідок чого 8 липня 2018 року від поранень помер у Харківському військовому госпіталі.

У загиблого залишилися батьки, дружина та дев'ятирічна донька, а також старша сестра

Кортеж із тілом загиблого бійця люди зустрічали на колінах. У центрі міста Дубровиця Героя зустріли з квітами та молитвою.

Дорога до рідної домівки Івана Борсука була встелена квітами.

Побратими несли домовину з тілом загиблого Героя на плечах. Люди плакали та молилися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus